pingupingu9 İyi akşamlar kızlar, Bebeğim 5 ay 7 günlük bu aralar sürekli emmek istiyor ve çok huysuz Özellikle geceleri daha çok acıkıyor Sizce bebeğim doymuyor mu?
Dtkubra pingupingu9 benim bebeğimde 5 ay 10 günlük son zamanlarda saatte 1 emziriyorum. Geceleri 3 4 saat kesintisiz uyurken şimdi 2 saatte bir uyanıp emiyor. Sütümü sağınca da süt geliyo aslımda çalıştığım için her gün sağıyorum ordan biliyorum ki sütüm var. Yarın doktor kontrolümüz var gidince bir soracağım bende normal mi diye
Papatya233441 Sütünüzü sağdınız mı elle hiç kaç cc çıkıyor doyduğundan yettiğinden eminseniz ozaman bebeğiniz iştahlı olabilir ayrıca size aliştiysa bide sürekli memede oyuncak gibi sizi kullanıyo olabilir emzik kullanıyomu
pingupingu9 Dtkubra aynı durumu yaşıyorum ve doğmadığını düşünüyorum😏 Yarın benide bilgilindierir misiniz? Bwnim randevum bir dahaki hafta
Dtkubra pingupingu9 doktor kilo alımının çok iyi olduğunu herhangi bir sorun olmadığını söyledi :) artık bu aydan sonra sütümün azalma eğilimi olacağını bu yüzdem de emmesinin sıklaştığını söyledi. Mamaya gerek mı dedim sütün yeterli şimdiye kadar nasıl geldiysen öyle ilerle zaten 15 20 gün sonra ek gıdaya başlayacak dedi
pingupingu9 oglumubeklerken çünkü bir kaç saat içmediği zaman göğsüm doluyor hissediyorum cişli bezi az cikiyor bu ara
oglumubeklerken pingupingu9 yani bende acemiyim ama burdan okuduğum kadarıyla dış etleri beyazlayip şişermiş falan, sonra diş patlıyor böyle yarık gibi oluyor. Sizin şu an alt dışı çıkar bi kontrol et istersen.
oglumubeklerken pingupingu9 bizim de bu ata cisli bezleri az ya ben sıcak havalara bağlıyorum çok terliyor çocuğum