Kayrarel Sevgili hanımlar bugün Kayınvalidem dedi ki ;”8 yaşında ki oğlunu çıplak görürsen gusül abdesti alman lazım .” Bunu ilk kez duydum doğruluk payı nedir? Bilenler beni aydınlatırsa sevinirim şimdiden teşekkürler ☺️🙏
PelinKaraca Kayrarel o zaman evladı yaşı büyük ve sakat olan anneler banyoda hiç çıkmaması lazım. Saçmalamış bence.
Bglm18 Kayrarel nerde yazıyor bu delinin biri kuyuya taş atıyor digerleride inanıyor evladin o senin birde 8 yaşında çocuk ne gibi bi günahı olabilir ki saçma geldi 😐
Hilalelizan Kayrarel canım blue çağına girdikten sonra günah siz kulak asmayın cinset organı koltuk altları tüylenmeye başlayınca günah 8 yaşında ki çocuk nasıl temizlesin kendini
Kayrarel Hilalelizan banyosunu yaptırırken mayo giyiniyor oğluşum mahremiyet duygusunu veriyorum özel bölge kavramını bilsin diye dikkat ediyorum kimse göremez gerekliyse Dr görebilir o da ben yanındayken tabi diyorum. Bugün konu açıldı da bir hafta Kayınvalidem de kalacak oğluşum onun için banyosunu nasıl yaptırdığımı anlattım orda dile getirdi 🤷♀️
Hilalelizan Kayrarel ya canım tabikide mahremiyet duygusu için bu gibi şeylere şimdiden önem vermeniz çok güzel benim anltmak istediğim o şekilde görseniz bile gusül almanız olayı
Meryemmtemev Kayrarel 8 yaş daha cocuk ergenlige girdinden snra anlarım ama 8 yaşındaki cocugu anasından başka kim yıkıyacakmış
KaSeAy Kayrarel 8 yaşındaki bir ÇOCUK neden insana gusul aldırsın. Bunu söyleyen zihniyetten uzak durulmalı🤢
AyseBilge Diyanet görevlisiyim, bir insanı çıplak görmekle gusül zaten bozulmaz. :) Ki 8 yaşında çocuktur daha.
Deletedmom0900 Kayinvalidenizin aklından zoru varmış. Ben bunu anladım doğruluk payı da bu kanımca. 🤦