Nilsena_45 Merhabalar bir sıkıntım var sizinle paylaşmak akıl almak istiyorum. 2 çocuğum var araları 3 yaş büyük olana 3 yaşına kadar tv telefon hiç birsey izletmedim girdiğim her ortamda televizyonu kapattım. Ve çocuğum aç büyüdü gibi oldu sonra kardeşi oldu biraz biraz derken şimdi başından kalkmak istemiyor okula da gitmiyor. Ben izletmedim zararlı gelişimi kötü etkileyecek diyenler rica ediyorum yazmasın. Mesela oynayalım diyorum 5 dk sonra tv izlemek istiyor kardeside onunla beraber izliyor o istemese aklına gelmiyor küçüğün. Günlük 4 saat izliyordur yaz geldi diye devamlı dışarıya çıkarmaya çalışıyorum ama eve gelince yine ayni. Ne yapacağım izleyip büyüyenler oldumu. Tanıdığı olan varmi. Merak ediyorum teşekkürler
Nilsena_45 Nilsena_45 zararlı olduğunu biliyorum ama elimden birsey gelmiyor fişini çekiyorum bozulmuş diyorum olmuyor. Binlerce taraftan seney okula başlayacak takılma diyorum ama. Gelişim geriliği dikkat eksikliği olurmu diye korkuyorum. Bi teselliye ihtiyacım var.
OncedenGurme Nilsena_45 günde 4 saat aşırı aşırı aşırı fazla. Özel eğitim anaokulunda çalışıyorum. Uyaran eksikliği yapar, sonra geri döndürmek için çok uğraşırsınız. Zararlı diyenler yazmasın diyerek vicdan rahatlatmak istiyorsunuz ama alanın uzmanı biri olarak ekran konusunda asla iyi şeyler söyleyemem.
Abf Nilsena_45 siz de izlemeyin, tek çözümü bu, TV yi kaldirin, kablosunu falan çıkarın, bozuldu diyin, bıraz huysuzlanir, sonra unutur
Nilsena_45 OncedenGurme kusura bakmayinda özel eğitim anaokulunda çalışıyorsunuz diye ha doğru söylüyorsunuz diyemicem kendimi rahatlatmaya çalıştığım felan yok rahatsızım ki soruyorum. Özel eğitim anaokulndaki öğretmen yüzünden cocugum okuldan soğudu.
OncedenGurme Nilsena_45 kendinizi rahatlatmaya çalışmıyorsunuz ama “benim gibilerin” yorum yapmasını da istemiyorsunuz. 4 az hanımefendi, 14 saat izletin.
Deletedmom5455451 Nilsena_45 kaç yaşında çocuğunuz elinizden geldikce izletmeyn okul çağında sıkıntı yaşar konsantre bozukluğuna sebep olabailr
Brcdrnlila Nilsena_45 ben yiğenimi bildim bileli tablet telefon izler durur hiç iyi değil tabiki de tv da aynı şekilde şu an 10 yaşına giricek halen öyle izmirde sınıf birincisi! Ve türkiyede matematik konusunda derece aldı eşimin kuzenin çocuğuda öyle bakıcıdan dolayı sürekli tv izlemiş konuması baya geç oldu ama şimdi çocuk yine aynı okulda başarılı kötü şeyler düşünmeyin şimdikiler hep aynı maalesef önlemi zor 18 aylık kızıma dedesi babası alıştırdı her gün kriz var telefonumu istiyor düşünün daha küçücük napsam görüyorlar anlıyorlar engellemek çok zor oyunda oynatsam napsam aynı üzülmeyin🙏🏻
Nilsena_45 Brcdrnlila çok teşekkürler inanın böyle şeyler duymak iyi geliyor elimden geleni yapıyorum ama elimden gelen bu daha çok stres yapmakta beni yıpratıyor