AyseninAnnesiiii Doktorumuz antibiyotik başladı molcef isimli 7 aylık bebeğim icin 3 cc yazmış sadece ne kadar vericegimi bilmiyorım bilgisi olan var mı acaba
Sonsuzmutluluk AyseninAnnesiiii içinden şırıngası çıkmadımı bir ölçek 5 ml yapıyor yarısı gibi oluyor şurup kaşığına
Aysin3838 AyseninAnnesiiii şırınga ile 3 ml cekiceksiniz evinizde varsa 3 CC de 1 .buçuk çay kaşığı eder. Sürekli ilaç hazilriyorim kızıma ordan biliyorum
Eylullasel Banada geçen 2cc yazmıştı bende eczaneye sordum bı çay kaşığı kadar dedi öle icirmistim tahmini sizinki 1bucuk çay kaşığı kadar olur evde şırınga yoksa sonra şırınga alıp ona göre vermiştim
bebetom08 AyseninAnnesiiii Sizin için şimdi ölçtüm şırıngayla..1Tatlı kaşığı tam geliyor ama çok da doldurmayın
sevim_kos AyseninAnnesiiii calpol varsa onun kaşığında da ölçü var bi tatlı kaşığına yakın oluyo. Ama antibiyotik olduğu için ölçü önemlidir. Bi şırınga ya da ölçü kaşığı alın yarın onla verin
Aysin3838 AyseninAnnesiiii tatlı kaşığı varsa ona koyun ozaman tam olur daha yeni ölçtüm ona daha rahat oluyor küçük tatlı kaşığım
Sonsuzmutluluk AyseninAnnesiiii evet aynı ölçü ikiside 1 tatlı kaşığı 1 ölçeğe denk geliyor fazla gelir 1 çay kaşığından bir tık fazla 3 CC den gelir
Duyulurum AyseninAnnesiiii 1 cc = 1 ml 3 cc için şırınga yoksa ölçü kaşığı ile yarıdan az fazla verin. Ya da bir dolu bir çay kaşığı verin. Geçmiş olsun.