SM0 4.ay kontrolünde sağlık ocagı verdi kan ilacını bunu kullananlar varmı içeriği iyi değil diyorlar ve cok yan etki yapıyormuş
AseLBebek26 SM0 içeriği temiz değil diye doktorum Önermemisti sadece bir kez kullandık bebeğim çok fena kabız oldu ocean microfer kullandık içeriği temiz tavsiye ederim
Mommyyigit SM0 canım paraben içeriyor doktorumuz bize ocean microfer önerdi biz memnunuz şükür kabızlık da yapmadı yaklaşık 2 aydır kullanıyoruz
SM0 Nur2021 onu duydum sanırım bende ona başlıycam bide bizim süt alerjimiz içeriğinin temiz olması gerekiyor mesela bazı gaz damlalarında süt ürünü vardı
Yusufbebekk SM0 biz kullandık kan ilacı kullanmak önemli bir yan etki görmedim ama kusuyordu sadece bazen ilaçtan sonra mide bulantısı yapabiliyor
rengarenkduduv SM0 Kızıma bir yan etki yapamadı ama doktoru değiştirip kilosu kadar Ocean damla kullanmamızı istedi ve değiştirip onu kullanmaya başladım.
2735 SM0 ben kullanıyorum canım tek yan etkisi oldu o da kakası yeşil oluyor onun dışında bir etki yapmadı.