_ipekk18 Kızlar ilginç gelebilir bebeğim 4 ay 29 günlük emzirirken elini göğsümün üstüne koyuyorum hemen çekiyor kendi elimle tutuyorum ittiriyor anlamadım 😔 ilgincime gitti normalde bebek anneye bağlanır Sever
Busrazehra _ipekk18 o dediğiniz daha çok 9 uncu ayda falan başlıyor kavramayı zaten yeni öğreniyor bebeğiniz üzülmenizi gerektiren durum yok 😊
_ipekk18 Busrazehra ay nebileyim sanki beni hissetmiyor gibi geliyor meme reddi gibi bişey yaşıyoruz normalde almıyor kıyısında veya çoook acıkınca alıyor 🤣🤷♀️
MinikPrensesannesii Mtk şuan bu durumdaym shsh 4 gün önce 2 yaşına girdi 7. Aydan beri oyuncak gibi oynuyo😂
_ipekk18 Mtk yaaa öylei diyorsunuz nebilim böylede olunca acaba sevmiyor mu acaba annesini hissetmiyor mu diye düşünüyorum 😔 ne.e reddi gibi bişey yaşıyoruz belkide ondandır
Superannis Acele etmeyin bizimki de hiç tutmaz hatta parmağımı eline koyuyorum onu bile birakirdi bu aralar tutup oynuyor 7,5 aylığız bir haftadır da meme ucunu eliyle koparıp alamadığı için deli gibi ağlıyor hep oynamak istiyor
_ipekk18 Superannis yaaaa 🤣🤣🤣 neb güzel insan sevildiğini hissediyor zor mor ama güzel biz meme reddi yaşıyoruz bazen almak istemiyor falan boğazına kaçıyor kactimi bidaha tutmak istemiyor falan acele ediyor
_ipekk18 Mtk şuan 5 ay 16 günlüğüz mıyışıkken emiyor yayarak emiyor çoğunluk iki elinle tutuyor ama uyanıkken zaten emmedigi için 😔 Tayzikli geldiği için rahatsız oluyor önce sagiyorum sonra emziriyorum çoğunluk ise yarıyor