Ruhumsen Kızlar KBB işitme testi araştırma sa yapıyor mu . Bakırköy hastanesinde randevu aldım ama acaba onlar işitme testi fln yapıyor mu. Çoğu özel hastane de yapmıyor. Bilgisi olan yazsın lütfen.
MiracAlpinveUmutunAnnesi Ruhumsen Oğlum 3 yaşında falanken başaksehir çam sakura da yaptırmıştı uyutup
sarmaliklahana Ruhumsen dogdugunda sol kulaktan gecememişti kızım çam sakurada yaptırdık 1 aylıkken. Ama dogumda orada yapmıştım ben zaten
NursenaT Ruhumsen KBB den randevu alıyosunuz onlar odyologa yonlendiriyo işitme testi için uyuması gerekiyo bende devlet hastanesi nde yaptırmıstım
BuseBlt Ruhumsen araştırma hastaneleri yapıyor diye biliyorum benim bebeğim de 7 gün yoğun bakımda yattığı için 6 aylıkken yaptırın araştırma da yapılıyor dediler Okmeydanı Hastanesi’nde yapiliyormus bizi oraya yönlendirdiler
Ruhumsen MiracAlpinveUmutunAnnesi o zamn o hastaneye direk KBB randevu alsam yaparlar o zamn dimi canım.. canım bide niye uyutup yapmışlar ağır mı bu işlem acaba
MiracAlpinveUmutunAnnesi Ruhumsen Hayır canım kıpırdamaması gerekiyor çünkü yanlış ölçüm yapılmaması için size demediler mi?
Sessiz_oyuncu Ruhumsen bizim yarım saat sürdü uyutarak yaptırdık. Siz kendiniz uyutuyorsunuz odaya geçip onlar gelip kulaklık fln takıyo
NursenaT Ruhumsen bir gece önceden uykusuz bırakıyosunuz orada kendiniz uyutuyosunuz her kulak 15 dk falan sürüyo
BarlasMomm Ruhumsen testin yapilacagi gun geceden uykusuz gidin yada gunduz uyku saatinde gidin kac aylik bebeginiz
BarlasMomm Ruhumsen ben 1 yasindayken yaptirdim 3 defa gittim geldim cok uyandi. Gece uykusuz biraktim ona ragmen kadin kulagina aleti yaklastirdigi gibi ciglik cigliga agladi. Cok uykusuz olsun bebeginiz. Gecmis olsun simdiden
Tuba11 Ruhumsen pardon canım yorumlara bakmamıştım ben benim bebeğim çok küçüktü sütünü verdim uyudu hemencecik yaptılar işlemi çok kısa sürmüştü. Beylikdüzü özel Birinci hastanesinde.