muallimebiranne Neva77 ben ilk prego urban travel aldım bin pişmanım şuan Quinny zapp xtra 2 aldım hayranım .. bebeğim 8 aylık travel çok ağır iki parça çök tak kaldır belim kopuyor eşimde rahatsızdı diğeri tek parça küçücük oluyor 😍
Neva77 muallimebiranne ben de hem hafif hem de doğumdan itibaren uzun soluklu kullanabileceğim bir araba istiyorum ki iki sefer bebek arabası almamak için 😊
Miraydeveci Neva77 canım ben de chicco we aldım ama ben goody plus istiyordum sanırım şu an çok popüler o yüzden tukenmis ve fiyatlar artmis ben de chicconun sitesinden we sipariş verdim sen goody plus neden almadın
Neva77 Miraydeveci https://www.amazon.com.tr/dp/B0927YHK4Z/ref=cm_sw_r_wa_api_i_R6E39KYQFYFADBCDZ6B7?_encoding=UTF8&psc=1
Neva77 Miraydeveci ben alırken goody plus da indirimdeydi aslında aralarında fiyat olarak bir fark yoktu nerdeyse. Biz eşimle we yi tercih ettik o daha çok hoşumuza gitti
Miraydeveci Neva77 anladım valla ben de uygun diye we aldım ama zaten pek bir fark yok gibi we 5,5 kilo plus 6,9 fark bu galiba
Neva77 Miraydeveci evet we daha hafif. Goody plus I canlı görmüştüm mağazada içime sinmemişti beğenmemiştim o yüzden tercih etmedik eşimle