1prenses1anne Kızlar merhaba acaba kullanan varmı ? Hangı marka kullanıyorsunuz ? Ne sıklıkla gıyıyorsunuz ? Kac kılo versenız ?
Yarim_Kilo_Kiyma 1prenses1anne inanmayınız lütfen böyle saçma ürünlere. Popişinize giydiğiniz şey nasıl zayıflatsın sizleri
Aysin3838 1prenses1anne hiç bir faydasını görmedim diyet yapıp spor yapmama rağmen . Kilo verdiren en etkili şey su ne zaman bol icersem mutlaka veriyorum kilo
Sarelinagis 1prenses1anne Doğum yaptığımda almıştım üç yıl önce yamuna marka şuan diyetisyen eşliğinde diyetteyim taytida giyiyorum üç haftada üç kilo verdim taytinda etkisi olduğunu düşünüyorum bacaklarım inceldi
babyfaceee 1prenses1anne beslenmeye dikkat edilmedikçe sporla desteklemedikce,hiç bı ürün mucize şekilde zayiflatmaz bence
1prenses1anne Safiye0114 yaaa gerçekten mı bende istıyordum aslında fayda yok dıyorsun diyet yapıyormusun
Yarim_Kilo_Kiyma 1prenses1anne az dikkat edi n bol su için, bol yeşillik ve proteinden bol vr zengin besleneceksiniz. Emin olun gider kilolar 🌺
Blackcloud 1prenses1anne Deneme fırsatım oldu sadece, satın aldım ama yeni doğum yaptığım için henüz kullanmadım.