Ayseege6156 Esma_nehir kullandık bi faydasını görmedim ve inanarak takan biriydim kendime bile aldım ama yok canım maalesef 🤷🏼♀️ Şuan sadece aksesuar olarak takıyorum oğluma
Huma_kus34 Esma_nehir faydasını gormeyen almaz bence görenler var duyuyorum cvremde sahte olup olmadığına bakmak lazım
Miyonunannesi Esma_nehir dogdugundan beri takıyorum 2 yasına yaklastı oyle kolay diş cıkardık bi damla salya olmadı masalalh diyeyim ben cok cok memnun kaldım
Esma_nehir Ayseege6156 bebegim 4 aylik ve atak döneminde sürekli ağlıyor arkadaşım önerdi kolyeyi sakinleşmesi için bende sizlerin tecrübelerine dayanarak almaya karar vericem.teşekkürler yorumunuz için…
Ferdibusra7 Bende aldım oğluma 3 ay 15 günlük bizde bir faydasını göremedik bilmiyorum belki zamanla gösterir ama sanmıyorum aksesuar olarak takıyoruz bizde
Mrym24 Bende yeni sipariş verdim kızım 2 aylık gaz sancısı için aldım iyi gelir mi bilmiyorum ama bebekler dis çıkarma döneminde ağzı falan akıyor ya onu anında kesiyor bizzat şahit oldum çevremde çok kişide