Feraye_ Haticeyns trendyoldan bi toz aldim kullandim aldimda kilo ama geri verdim kilo durmuyo bende😒burda bi arkadas geceleri yag icip yatmis oyle almis denemek istiyomda nasil icerim yagiyi onu bilmiyom🤯
Feraye_ Haticeyns bombaw di sanirim kilo aldirici toz hepsiburadadan almistim ya trendyolla karistiridm😍
Sarelinagis Haticeyns Doğumdan önce tam bu durumdaydım şuan vermeye çalışıyorum 😂Cicibebe muz fıstık ezmesi sütü blendirdan geçir yatmadan önce iç çok güzel kilo yapıyor
Sarelinagis Feraye_ Ben aşırı şeker tüketen biriydim bide hiç kilo almazdım bir hamile kaldım hopp 50 kilodan 73 e çıktım şimdide veremiyorum 😂
Feraye_ Haticeyns yok olmadi cnm sbaah ve aksam yemeklerden 20 dk sonra 1 bardak ilik sute 2 tatli kasigi o tozdan ksristiirp iciyodum aliyodumda geri koye gittim o ara cocukla ilgilenmektn yiyiyp icmedim zayifladim geri😂
Aysegul24 Bende doğuma 63 le gittim şuan 50 ye düştüm kilo almak istiyorum da işte emziryorumda bir yandan ne yapıcam nasıl alıcam kilo bilmiyorum aetık 😂😂
Feraye_ Sarelinagis ya gercktn oyle ugrasiyom almak icin 2 ay veya 3 ay sonra 1 hafta icinde gidiyo aldiklarim.kilo durmuyp bende suan 47 kg yum alamiyom😤