Feyzagkgz Istah kesici cay önerisi olan Kg verici urun önerisi olan Efendim ben şu metodla kg verdim diyen Bilir kişi hanımlar lütfen sırrınızı benle de paylasir misiniz . Artık kendimi beğenmediğim gibi üzülmeye de başladım eski fotolar karşıma çıktıkça..
Kirmiziburun Feyzagkgz böyle bi ürün yok malesef düzenli beslenme az az yemek ve ben robartas gym clouht Thing leslie gibi YouTube videolaryla 3 4 ayda 12 kilo verdim şuan 52 kiloyum kendini beğenmiyorsan artık ısınma hareketleriyle baslayabilirsin ve sürekli su iç
1234___ Feyzagkgz Ben dört defa gebe kaldım ‘dört defasında da 30 kg’a yakın kilo aldım . Bu kilolarımız şu şekilde verdim ‘asla hamurişi yemedim ‘şekerli gıdalar tüketmedim ‘şeker ihtiyacını ‘kuru kayısı kuru incir gibi gıdalarla giderdim’ ve bol bol su içtim ‘günde en az 3 litre su içtim ‘her gün 1 saate yakın spor yaptım o şekilde eski kilolarıma geri döndüm.
Bluesmommy Feyzagkgz aralık oruç öneririm. Hem sağlıklı hem etkili hem de gayet kolay bence. Yediklerinize de biraz dikkat ederseniz hızlıca etkisini görürsünüz.
Deletedmom_28 Feyzagkgz 3 ay önce dogum yaptım hamileyken o kadar çok yiyordum ki günde 4 5 çikolata felan o kadar abartıyordum gece acıkınca aglayasım geliyodu 😃 65 kg ile hamile kaldım 90 kgle doguma gittim şimdi 70 kiloyum boğazı tutunca veriliyor valla ayak sütü atıştırmayı bıraktım tek yediğim abur cubur kahve yanına bi kaç parça çikolata arada pogaca börek kaçamakları tabi oluyor ama her gün değil
DMKerem Zencefil zerdeçal kürü vardi bi ara ona bi bakın internetten bir kac arkadaşim onunla kilo verdigini söylemişti