ikicocukcokcocuk Ağda lazer içinn kullanacağım kremlerin faydası olmadı dikiş atarken sıkmıştı bişi hissetmemiştim onu eczanede bulabilir miyim bilgisi olan ismini bilen ??
Noname21 ikicocukcokcocuk dikiş atarken lidokoin kullaniliyor eczaneden size vermezler diye tahmin ediyorum.
AntiSosyallKelebek ikicocukcokcocuk Emla krem diyerek alabilirsin spreyden daha etkili lazer öncesi kullanılır
meg2022 ikicocukcokcocuk ben elle diye bi krem kullanmıştım lazerde fazla faydası olmadı. Birde soğutucu sprey var eczanede ağda da çok iyi oluyor. Ama uyuşturan spreyi bilmiyorum canım üstte kalsın
Noname21 ikicocukcokcocuk o ilacı sana vermezler 😀 emla var krem ağda için ise yarar diyorlar soğutucu spreyle var bak o ise yarıyor ablama ağda yaparken sikardik hep
Noname21 ikicocukcokcocuk hiç bir fikrim yok 😀 bu arada agdacini değiştir belki eli ağırdır Benimde canım tatlı. Kuaförde iki kadın var biri girince o kadar acimiyordu ama diğeri ile canim gidiyordu. Bu yüzden philips aldim akşam baslayacagim😀
ikicocukcokcocuk Noname21 ben doğumdan önce ağda yapıyordum şimdi kompleks oldu göbek büyüyünce jiletle aldım kalınlaştı yapamıyorum korkuyorum
Mnwr32 ikicocukcokcocuk yani biz hastanede onu kullanıyoruz lidokain olarak yani uyusturmak için vurulan iğnenin spreyi