Mucizemsin21 Merhabalar öncelikle oğlum 10 aylık son zamanlarda dikkatimi çeken hiç dolu bez almıyorum çiş yok denecek kadar azaldı ama terliyor sürekli bide fazla iştahı yok mama filan içmiyor az içiyor suyu zorla içiriyorum neden olabilir acaba normal mi
Dondurmalikahve Mucizemsin21 Sıcak havalarda cok normal daha fazla su içirin, iştahsızlık yeni ise sıcaklardan.
Mucizemsin21 Dondurmalikahve 15 20 gündür iştahsız canım su içirmeye çalışıyorum ama günde 50 cc ya içiyordur ya içmiyor
Mucizemsin21 rua_da_senhora_das_verdades şırınga pipetli barda suluk biberon kaşık çay bardağı hepsini deniyorum ama sevmiyor suyu günde içtiği taş çatlasın 50 cc 10 aylık
rua_da_senhora_das_verdades Mucizemsin21 sütünüz yeterli oluyordur o halde..benim bebeğimde o aylarda fazla içmezdi.. 11.ayın sonuna doğru içmeye başladı. Siz teklif edin sadece.. içerse içer zaten..
Mucizemsin21 rua_da_senhora_das_verdades anne sütü almıyor canım sadece mama malesef ama diş çıkarıyomgaliba alt yan kesicinin ucu patlamış gibi ondan mıdır bilmem az yemesi
rua_da_senhora_das_verdades Mucizemsin21 tabiki ondan da olabilir. Mama konusunda çok bilgim yok maalesef.