Zeliha27mira HonKiPonKiDoNiNo Merhaba hamdolsun iki çocukla iyi olmaya çalışıyorum onlarda iyi çok şükür. Menüde bugün taze fasulye , pilav ve söğürme var .
HonKiPonKiDoNiNo AnnaKurt Ayy eskiden bende hep aksamlari yapardim, ne guzel gunlerdi oyku en gec 8 de uyurdu 🙂 Buyudukce uyku saatini kendi belirlemeye basladi 22:30 dan once uyumuyor artik 🤦🏽♀️ Oohh afiyetle yiyinn 🌸
Balkizlarim HonKiPonKiDoNiNo Allah iyilik versin canım maşallah 🌹🤎 Allah razı olsun sizede afiyet şifa olsun şimdiden 💕🤗
Zeliha27mira HonKiPonKiDoNiNo gezgin_anne közlenmiş patlıcan biber domates doğrayıp yağ sarımsak ve soğanla kavuruyoruz. HonKiPonKiDoNiNo
Papatya2636 HonKiPonKiDoNiNo ben mutfağa gidip su bile içemiyorum bacım maşallah döktürmüşsün😂bebem 1 aylık durmuyor resmen tilki uykusu çıtırtıya kalkıyor🤦🏻♀️Yapamıyorum hiç bişey
HonKiPonKiDoNiNo Papatya2636 Kiyamam bizde o yollardan gectik canim, daha cook minikkk 🐣 Zamanla hersey yoluna girecek 🌸
Kplnnn Patates köftesi ve mac and cheese makarna düşündüm ama eşim de iş yerinde kızlar makarna yaptı ondan yicem dedi napcam bilmiyorum veya 2 kere makarna yiyecek😂
Kuzusuannesi HonKiPonKiDoNiNo biz eşimle ekmek arasını çok severiz zaman zaman özleriz yaparız miss gibi boll soslu 😋🌯🌯, tantuni var ayran cola bu kadar film eşliğinde iyi gider
Leylaa_ HonKiPonKiDoNiNo Afiyet olsun 🌸 Bende fırına patlıcan biber gönderdim közlenmişim için. Söğürme yapacağım hem hafif hem lezzetli oluyor
HonKiPonKiDoNiNo Leylaa_ Bir Annemiz daha yapiyor bugun, bende deneyecegim birgun ilk kez duydum 🙂 Afiyet olsun..
Minkpndam Şimşeğin hayırlı olsun bacım😘 bir ton ütüm var sigaramı limonatamı içtim bebemi uyuttum ütü yapcam bu sıcakta 😪 Yemekte fırında tavuk yapcam yanınada karpuz ayran