Bebegimveben0 Merhaba 2ay 29 günlük bebegik var atesi var kulak ici 37.3 koltuk alti 37.6 neden çıktığıni bilmiyorum ustunu soydum 40 dk dır hic bi değişiklik olmadı alnina islak bezde koydum ama dusmedi bulundugum yerde cocuk dr ve cocuk acil yok
MinnakAsel Bebegimveben0 hafif bir ateşi var ama doktorlar 38 üstunu ateş olarak kabul ediyor tabi sizinki daha küçük eğer düşmezse bir çay kaşığı calpol veya pedifen verin baktınız olmuyor acile götürün muakkak
Dondurmalikahve Bebegimveben0 Önce üzerinde fazla kıyafet varsa çıkarın ev bebeğe sıcak geliyorsa o da vucut sıcaklığını arttırır hala devam ederse gözlemleyin
Nrc-2 Bebegimveben0 telaş yapmayın ılık duşunu yaptırdıysanız ceyranda kalmayacak şekilde hafif kıyafetlerini giydirip saatte bir ölçüm yapın sizi çok iyi anlıyorum benim kızımda iştahsızlık yaşamaya başlamıştı 3 . Ayda idrar yolu ilthabı çıktı ilaç kullanmak zorunda kalmıştım ama hiç korkutmayın kendinizi 38 olmadığı sürece ilaç vs vermenize gerek yokmuş eşim doktor onada sordum acile de gitseniz 37 bucuğa fazla müdhale etmezler dedi çok geçmiş olsun🌸
Bebegimveben0 Dondurmalikahve MinnakAsel Kizlar birde bebegim emmiyor cok az emip birakiyo sutumu sagdim ama biberonla icemedi ittirip ogurdu kasikla verdim yine tukurdu emdiği kadari yetermi yoksa baska napabilirim
Bebegimveben0 Nrc-2 çok teşekkür ederim 38 derece ildu calpol vermek zlrunda kaldim ilik dus aldi 5 saat oldu surubu vereli ama atesi sabitlendi 37.3 kulak olcumunde koltuk altinda 37 saglik ocagi fitil verdi kullansammi bilmiyorum atesi dusmedi suan zibinla duruyor