anayimbennana Kızlar ayın 3ünde oğlum 1 yaşına girdi bademcikleri kızarık gibi ve öksürüyor zencefil yada bal verebilir myiim daha hiç vermedim ikisinide Baska öksürüğe boğaza iyi gelen varsa bişiler onada açığım
Balkizlarim anayimbennana pekmezi tereyağında erit ılık su katıp karıştırın verin düzenli bir şekilde hem balgamı hem öksürüğü kesiyor 🦋 zencefil bal limonda bu üçlü de çok faydalı kesinlikle ✨
anayimbennana AnnaKurt teşekkür ederim markete görmüştüm az önce akşam alayım bari veriliyor değil mi 1 yaşındakilerede
anayimbennana Balkizlarim çok teşekkür ediyorum hiç vermediğim için bal tedirginlik yaşadım biraz bi çay kaşığı versem sorun olur mu ki
Balkizlarim anayimbennana rica ediyorum ne demek 💛 Zaten 1 yaş altı bal olmuyor şuan 1 yaş olmuş verebilirsiniz ama vermeden önce bir doktora danışınız yinede 🍁 pekmezi ve tereyağını 6.aydan itibaren yapılıyor güvenilir araştırma yapabilirsiniz şuan yeni 1 yaş olduğu için alerjik reaksiyon gösterebilir mi düşündüm bal ile vebal almıyim zaman geçtikçe 3 gün kuralı ile deneyin 🌸
Yarim_Kilo_Kiyma anayimbennana 2 tatlı bal olsun orta boy 1 - 2 diş sarımsağı küçük parçalara bölüp limon sıkım verin. İyileşene kadar her gün verin. Ben günlük yapıp veriyorum eğer yemezse balı çoğaltın. Hepsini verin