Aselllin Kizlar dogum kilolarimi vermek icin spora yazildim.brbegim 5 aylik ama ayagimda tırnak batmasi oldu ilerlemsin diye 20 gun dondurdum yani özetle spora basliyana kadar sabah evde leslie yapmaya basladm bugun 40 dk olan ose yararmi baya ter attirdi diyet de yapiyorim leslie yapan bilen tecrubeli olan varmi.moral olmasi acisindan🤔
ezgigksn Aselllin bence harika Leslie ve dikkatli beslenirsen baya yararını görürsün 1 ayda 10 kilo verdim ve bacaklarım da çok guzel incelme olmustu denemenizi tavsiye ederim her gün yaptım
Haffuse Leslie degilde bi cinli kadin vardi .. Onun leslie gibi vidolari var mi bilmiyorum, Belki gormussundur, haay huuy haay huuy diye yapiyordu🤣
Feyzosunannesi Hazalperisi merhaba annemiz, kişisel bilgi paylaşımı yasaktır numara verilmesi yasaktır yorumunuz silindi
Aselllin ezgigksn hadi inşallah umut oluyor boyle tecrubeliler yazinca brslenmeniz nasıldı diyetisyenlerin verdigi gibi 6 ogunmu yoksa kendzmi dikkat ettinz biraz bahseder msnz ben kendm dikkat etmeye çalışıyorum