Ozgeruya kizlar bakarmısınız bunlar ne acaba? Akşam bisey yoktu sabah böyle olmuş kızımın boyunu. Dün alerji testi yaptırdık alerjimiz var acaba ondan kaynaklı mı yada köye falan gittik biseymi ısırdı acaba
Mrvsmt2502 Ozgeruya benim kızımında oluyo ama bizimki sıcaktan okuyor devamlı ıslak mendille ya da lavaboda suyla serinletiyorum azalıyor bi deneyin iaterseniz . Kıyafetleri sürtüyor olabilir m birde
Aysimannesi Ozgeruya ısırığa benzemiyor sanki kıyafete vs sürtmeye bağlı tahriş olmuş gibi ya da güneş yanıgı gibi
Eftelyaaa Ozgeruya oto koltuğunda gittiyse çocuk kemer yapmış olabilir. Gecen kızımın boynu da böyleydi mama sandalyesindeki kemer yapmış
Atlasalinandme Ozgeruya Merhaba, bizimde 2 gündür bu şekilde ensesi kızarmış hafif kabarmış. Doktorumuza sordum daha dönmedi sizinki krem filan önerdi mi
Ozgeruya Mrvsmt2502 ilk defa böyle bisey oldu bende anlamadim nemlendirici krem sürüyorum ama geçmedi. Kiyaferlerini ilk defa giydirmedimki olsa ilk giyinincede olurdu diye düşünüyorum. Dün istanbula gittik test yapıldı aksam gelince banyo yaptirdim giydirdim bisey yoktu sabah böyleydi
Mrvsmt2502 Ozgeruya havlr ısındığı için yeni yeni başlamış olabilir bizimde geöen haftaya kadar yoktu şimdi bi gün temizlemesen pişik oluyor .
Ozgeruya Mrvsmt2502 evet evimizde sıcak çok zıbınla duruyor ztn. Deri alerji testi oldu acaba ondanmi oldu diye panik yaptim isilik falan oluyor ztn ama böyle ilk defa basima geldi
Mrvsmt2502 Ozgeruya alerjisi olan bi şey az da olsa vücuduna giriyo ama endişelenevek kadar değildir bence 🤗