poncikci Sefeff Allah Allahh nasıl birşey bu ben dışarda görmedim, salonumda gördüm, dışardan geliyorsa balkonda niye yok of kafam da deli sorular 😂
Sefeff poncikci dışardan geliyordur çünkü ben teyzemlern aprtmaninda havlandrmadan geldiklerini gördüm hatta sürü şeklinde bir sürü çıkıyorlardı hemen ilaclttrmayi aradilar
poncikci DevrimciAnne takip edicem canım ilk kendim ilaçlıcam evi, eğer devam ederse belediyeye haber vericem
Neslinesli Bu böcekler havanın ısınmasıyla aniden çıkıyor genelde halılarda oluyor. Genel temizlik ve halı temizliğinden sonra kalmazlar. Deneyin🙂
3melek_annesiii poncikci gerçekten çok tuhaf geçen balkona çıktım içeri girerken hamam böceği kocamaan arkamdan uçarak girdi ve ben böcekten çok tiksinirim Eşim vardı da Allah tan aldı attı birde öldürünce cogaliyorlarmis
poncikci 3melek_annesiii ay ben onu diğer evimde yaşamıştım okdar büyüktüki uçarken pat küt sesler geliyordu 😂
Tweetyy poncikci ıy evde kuru bamya vardi bakliyat kabında onun içinden cikti bunlardan 🤢 böcek tiki olan ben niye fotoyu actıysam kaşıntı tuttu 🤣
poncikci Tweetyy işte çoğunluk bakliyat yazmış ama benim bütün bakliyatlarım buzdolabında ve sadece salonda gördüm bence dışardan geldi benimkiler 😂 ay sabahtan beri o kaşıntı bende de var çok huylandımm
poncikci Melek11111 evet ilaç aldım umarım gelmezler bidaha, ay evet gündüzleri ayak sesi olunca hiç kıpırdamıyor hainler 😂