Biroglanannesi 4 aylık oğlumu bir gün yıkamasam ekşi ekşi kokuyor . Özellikle boyun kısmı . Bebeklerde kokuyormuş demek 😂 Tabiki sıcaklardan kaynaklı zaten çok terleyen bir bebek . Sizin bebeklerde de oluyor mu ? Yalnız değilim diye düşünüyorum 🤔
Gokcennderenn Biroglanannesi her gün yıkarım kışın da aynıydı şuan da eşim akşam geliyor bu neden bebek gibi kokmuyor yıkamadn mi diyor:)
Deletedmom_21 Biroglanannesi genellikle kustuktan sonra kokuyor bende o zaman hemen yikiyorum kokusu gidiyor
umutsuzanne_34 Biroglanannesi dalın bebek spreyi 2 fıs sıkabilirsin benim bebegim de kokuyor hala 1 yaşında terliyor bide elinin tersiyle siliyor 😃😃
simiyyy Evet zaten kan akışları normal bir yetişkinden daha hızlı olduğu için hemen terliyorlar. Yaz geldi artık hergün yıkamaya gayret ediyorum 😊
umutsuzanne_34 Biroglanannesi ben çok seviyorum ama ter kokularını bebeklerin ya😃eşim bebegim 3-4 aylıkken götürelim derede yıkayalım anca gider kokusu diyordu ben hep kokluyordum ama dışarı çıkınca sprey sıkıyordum 😄