Bubenimoykum elifyldrm0 acısı demek istediniz sanırım. İlk 3 gün çok kötüydü benim yürümek bile işkence oldu sonra duşa girdim o bana çok iyi geldi, Bi kaç haftaya hissetmeyecek kadar acısı kalmıştı ama rahatsız etmiyordu, öyle böyle 40 güne biseyim kalmadı
yagmurata elifyldrm0 Buz kabına eşarp ya da ince bir bez sarıp dikişlerinin üstüne koyabilirsin 10 dk falan. Çok rahatlatıyor, ağrısını ve gerilme hissine çok iyi geliyor. Ayrıca her idrardan sonra dikişlerinin olduğu yere batikon sürersen iyileşmeyi hızlandırıyor 🙏
Feyzanne elifyldrm0 valla tamamen eski sağlığına dönmen 2 ayı bulur bence. Ama 10 günden sonra rahatlıyorsun. Lütfen ama lütfen otururken kalkarken cok cok dikkatli olun benim dikişlerim açıldı asla dikişli tarafınıza oturmayın yanınızda yardımcı varsa mutlaka bebeği o versin size. Bebegi yatagından alayım yatagına koyayım evde gezeyim tozayım yapmayın yatın sürekli 😅 bir de havalandırın yarayı günde mutlaka kapıyı kitleyip çamaşırı falan çıkarıp bacaklarınızı acıp yatın
Meryem_Cansever elifyldrm0 7 gün oldu benim yeni yeni yuruyebiliyorum hala acıyor sandalyeye fln oturamiyorum yemeği yatağımda yiyorum yumuşak oluyor bide bstikonla dezenfekte ediyorum sabah akşam duştan çıkınca kurutma makinesi ile kurutmaya dikkat ediyorum nemli kalırsa enfeksiyon kaparmis ilk günler ayakta duramiyordum sanki afedersin makatimdan ağrı saplaniodu cikicak gibi toparlıyor ama yavaş yavaş acaba eskisi gibi olurmu dikiş çok kaba gibi sanki
Annecann Benim 13 gün oldu. 2 3 gündür iyim. Ama ilk günler zulüm gibiydi, odama geçip ağlıyordm. Şimdi de dikişlerin düşmesini bekliyorum bakalım ne zaman düşer.
deniz_063 elifyldrm0 benimki 2 ayı buldu tamamen iyileşmesi. ilk dikişlerim ilk bir haftadan sonra düştü son dikişlerimde 40ım çıktıktan sonra iyileşmeden aa iyileştim diyip sakın ayağa kalkıp ağır iş yapmaya kalkma dikişlerinde sancı oluyo daha geç iyileşiyo ben bu hatayı yaptım