AslanMelek Merhaba hanimlar 26 aylık oğlum hala konuşmuyor ve ben çalıştığım için maalesef çizgi film izliyor parka gören bir kadın dil terapsitine gidecek demiş acaba aranızda giden var mı yada nasıl konusturabilirik çok hareketli bir çocuk
minikfarem__ AslanMelek konuşmuyor derken? Benim yeğenim de gitti ama kelimeleri tam çıkaramıyordu. Yani dilini konuşurken nasıl kullanmalı bilmiyordu. Bir sene gitti bayağı da faydasını gördü. Şimdi hiç susmaz maşallah 🤭🤭
AslanMelek Yasemin58 bende biraz kuskulandim ve üzüldüm açıkçası oğlum neden konusmuyor kızım 1 yaşında başlamıştı 😪
Yasemin58 AslanMelek bejim oglum da 27aylik anne baba dede bazen dediklerini tekrar eder herseyi anlar bilir ama yok yani,bende goturmeyi dusunuyorum artik sonuc alana kadar
Prensesbella minikfarem__ tam benim kızım benim kızımda ayni 3 yaşına görecek ağustosta oda kelimeleri tam cikaramuyor nasıl bir eğitim aldı biliyormusunuz
minikfarem__ Prensesbella sürekli konuşuyorlardı ve kelimeleri telaffuz ediyorlardı. Her hafta bir harf çalışıyorlardı . Ama ablam da evde sürekli yanlışını düzeltiyordu . Hepimiz çok dikkat ediyorduk. Mesela o hafta r yi öğrendiyse hep r li cümleler ve kelimeler kullanıyorduk. Ama bizimki daha büyüktü sizin ki küçükmüş 🤭🤭 tam da inat dönemi
minikfarem__ Prensesbella sürekli konuşuyorlardı ve kelimeleri telaffuz ediyorlardı. Her hafta bir harf çalışıyorlardı . Ama ablam da evde sürekli yanlışını düzeltiyordu . Hepimiz çok dikkat ediyorduk. Mesela o hafta r yi öğrendiyse hep r li cümleler ve kelimeler kullanıyorduk. Ama bizimki daha büyüktü sizin ki küçükmüş 🤭🤭 tam da inat dönemi
Zali AslanMelek yengem dilterapisti uzmanı ınstgramdan hayalatölyesieğitimdanısmanlık üzerinden Sadiye hanımla iletişime geçebilirsnz size ne yapmanız gereken konuyla alakalı yardımcı olacaktır
Zali AslanMelek rica ederim betül yönlendirdi derseniz ön görüşme yaparsınız online olarakta görüşme yapıyor veya nerede ikametgah ediyorsanız ona göre yönlendirmeyide yapar