Fatos3520 Benim bebeğim reflü doktorda motilium yazmış kusmasını engellemek için ama yasaklandı diye bir haber ver ani ölüm riski kalpte ritim bozukluğu yapıyormuş doğrumu bu acaba bilgisi olan varmı
parasetemolla Fatos3520 bizede yazmıştı 2 3 gün kullandım bir etkisini görmediğim için bıraktım ben. Haberi hiç duymadım kaynak neresi?
Saadet14 Fatos3520 bize de verdi 2 hafta kullandik sonra baska doktora götürdük bu ilac beyine etki ediyor kullanma birak kussun dedi biraktik.
Fatos3520 parasetemolla ilacın reflü ye yararı varmı diye araştırma yaparken molitium yasaklandımı diye yazı gördüm sabahta gördüm
delidoluana Yenidoğduğunda kusuyor diye doktor bize de vermişti sonra bebeğim inlemeye başlayınca devlet acile götürdük ilacı gösterdim bu kadar küçük bebeğe bu ilaç verilirmi dedi doktor çöpe attırdı . Hiç kullanmadım sonra kustuğu yere kadar kusuyor yani
Fatos3520 Saadet14 ben beyine etki ettiğini bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu kalp ritmini bozduğunu ani ölüm riskini yarattığını sadece biliyordum bu sebepte yeterli zatn bırakmak için
Yuh Bu kadar saçma yan etkisi olan bir ilaç neden olur ki töbe yarabbim bilmiyordum bende 2 yada 3 kere bebeğime verdim keşke hiç vermeseydim teşekkür ederim öğrenip burada söylediğiniz için
derenay Banada yazmıştı doktor arastırdım üç kere vermiş bulundum bıraktım devam etmedim kusarsa kussun dedim napım hala kusuyo bes aylık olduk
Fatos3520 derenay benim oğlum 7 aylık daha kusmamız var thickener kullanıyorum kusmasını biraz azaltıyor
HmPoyraz_100222 Gaviscon infant alın bize onu verdi doktor baska dok vermisti kullanmadik bizde ilacmis o su anki doktorum kullanma dedi gaviscon daha iyi
derenay Fatos3520 banada en son kontrolmüzde dedi dr deneyelim diye aptamil ar kullandık fayda etmedi şimdi onun için sütümü sürekli sağıp vermem lazım oda bana zor geliyor acıkcası
Fatos3520 derenay bizde aptamil ar kullandık ama pek faydası olmadı şimdi aptamil+ thickener kullanıyoruz faydası oldu hiç kilo almıyordu azda olsa biraz kilo aldı bebeğim