ponsimom Kızlar kahve makinamin kablosu yandı zaten çok eski bişeydi yaptırmaya değmez yenisini almak istiyorum ne önerirsiniz bana
Minnakkayram ponsimom bekonun Ikı cezvelı makınasını almıs esım cok begenerek kullanıyorum suyu arkasındaki kutuya bosaltıyosunuz sadece kahvenızı sekerınızı atıyorsunuz karıstırmayı su eklmeyı cıhaz kendı yapıyor
ozomom ponsimom ben geçen sene Arçelik telve almıştım tek cezveli, suyu kendiniz koyuyorsunuz gayet güzel oluyor tadı bol da köpük yapıyor tavsiye ederim 😊
aylizinannesiii Minnakkayram ay o kahve makinesi çalıştığım işyerinde vardı o tadı hicbiryerde bulamıyorum közde pişmiş gibi yapıyordu çok istiyorum ondan almak ama aşırı pahalı şuan
Kader_can Arçelik çiftli lal turk kahvesi makinesi tavsiye ederim cok güzel yapiyor kahve içmeye doyamiyorum 😊
ponsimom ebruliev Ya italyan kahvelerini de severim ama tabletler espresso çekirdeği vs çok pahalandı
ponsimom ebruliev Aa ciddi mi? Bak bunu bilmiyodum yani bildiğimiz türk kahvesilye latte amerikano falan mı yapıyo şimdi?
ebruliev ponsimom Aynen öyle. Baya da iyi oluyo tadı. Hazırlık aşamasında falan insan kendini barista gibi hissediyo 😁
ponsimom ebruliev İnternetten inceledim özelliklerini yapamadığı kahve yok resmen böyle bi makine için fiyat da süper
Minikkus14 ponsimom stilevs bi kahve çok güzel közde pişirme ayarı da var ağır pişiriyor çok güzel yapıyor çok tavsiye ediyorum
ponsimom ebruliev Çok mantıklıymış cidden söylediğin iyi oldu çok teşekkür ederim evin yakınında karaca mağazası var uğricam en müsait zamanda teşekkür ederim 🙏
SetenayCo ponsimom Türk kahvesi makinesi soruyorsanız Karaca Hatır, filtre kahve makinesi soruyorsanız Beko. Karaca’yı yakın arkadaşım, Beko’yu ben kullanıyorum ikimiz de memnunuz.