HelenDefne06 Kullanmadığım krem kalmadı sudocrem Bepanthol mustela harici pisige iyi gelen tavsiye edebileceğiniz baska bir şey var mı engelleyemiyorum şuan çoğalıyor 🥺
Melesss HelenDefne06 bepanthenin ampulü var 5li eczaneden alın bir kavanoza kırın. Üstüne madecassol krem ve troysd krem koyup karıştırın bir karışım elde edin. Her alt açmada sürün. Bizde 2 günde etkili oldu
TheBaby HelenDefne06 Önce duşunu aldır. Havlu içinde açık bırak kurusun. Sonra sudokrem sür. Bunu her gün yenile. Duş sonrası sür. Bu şekilde geçiyor
Zelishhh HelenDefne06 bebeğinizin altını sadece çiş yapsa bile imkanınız varsa yıkayın. İyice kuruttuktan sonra kantaron yağı sürün. Her bez değişiminde bunu yaparsanız bir günde iyileştiğini görürsünüz inşaAllah. Allah şifa versin 🤗
Ozlem2904 HelenDefne06 bizim boyun altimizda pişik vardı eczaci fito diye b krem verdi valla ilk günden azaldı. Dr dan önce eczacıya gtseymisim bu kadar buyumezdi pişik. Dr hipokort diye kortizonlu krem verdi sadece 5gun kullandik ama tamamen geçirmedi maalesef. Kanamaya dönmüştü artık eczaciya dedim bende sizin gbi bepanthol sudocrem kullandim ise yaramadilar. Fito kremde onlar gibi günlük kullanimlik sinir yok ve pişik geçti şuan
Wilma Yazılanların hepsini kullandım,hiçbiri çözüm olmadı doktorum bi karışım verdi eczaneye yaptırdım ,tavsiye ederim hiçbişey kalmadı arada kullanıyorum 2aydır pişik derdiniz kalmadı çok memnunum..
Tugceozcetin128 HelenDefne06 bizde de var aynı problem kullanmadığımız krem kalmadı Dr da her gittiğimizde farklı kremler veriyor hiç bı ise yaramadı,açık bırakın mümkün olduğunca yıkayın tuvaletini yaptiginda kantaron yağı hafifletti rabbim şifa versin inşallah
Wilma Çinkooksit 10gram vazelin 20gram Lanolin 10gram Conesten 20gram karışım hepsi eczaneye yaptırılıyor..
serifealadag Kesinlikle hametan pişik kremi kullanmalısın. Benim bebeğimde de oldu bir türlü geçirememiştim. Hametan kremi çok iyi geldi. Birde ıslak mendilini değiştirebilirsin. Sleepynin yeni doğanlar İçin var. Sadece su ve pamuk. Oda çok iyi geldi tavsiye ederim.☺️
ecezehraayse Canım öncelikle çok geçmiş olsun Üşenmeden sık bez değiştirip ve her seferinde sabunla yıkayıp kurula bir 5 yada 10dk yada daha fazla açık tut. Islak medilini bol suyla yıkayıp kullan. Bu sekilde arko bile sürsem fayda etti.krem kuruyunca bezi kapatmak iyi oluyor.Ben bu şekilde yapıyorum az pişik olsa bile. Bu sıcaklarda pişik çok zor.insallah tez vakitte iyileşir yavrun 🤗🤗