MiDo Bebeğim 9 aylık oldu . Ve ben besinleri kendi yiyebilmesi açısından gerekli özeni gösteriyorum fakat bebeğim verdiğim besinleri eline alıp ağzına götürmeyi bırakın direk yere fırlatıyor . 😔
Deletedmom00881 MiDo benimkide aynını yapıyor, kendim tutup elini ağzına götürdüm öyle öğrendi canım, sende onun elini tutup ağzına götür, bi kaç defada öğrenir inşallah, ama iştahı yoksa onu da yapmaz..
Sontvbukucu MiDo simdiye kadar ilk kez blw yapıyorsanız çok normal. Yemek saatlerinde birlikte yemek yiyin. Siz gördükçe öğrenip yapacak. Zaman tanıyın kisa surede çözüyorlar
MomKukuleta Neden acele ediyorsunuz ki. Siz yedirin ne güzel doya doya yer. Benim oğlum 13 aylıkken kendi yemeğe başladı. (Arkadasımın kızı 7 aylıkken başlamıştı.)Yani bu bi süreç o sürede ben çok şükür cok güzel yedirdim. Acele etmeyin bence. Her bebek bir değil. Yürüme gibi düşünün kendilerini hazır hissettiklerinde yapılması gerekeni yapıyorlar
MiDo MomKukuleta Aslında acele etmiyorum ama tanısın kendine güvensin istiyorum bu sebepten ötürü ama sizde haklısınız zamanı geldiğinde her şeyi öğreniyorlar