Halbat Arkadaşlar merhabalar , bebeğim 5 ay 10 günlük kaka yapmayışının bugün 5.günü gaz çıkarıyor sürekli ama kaka henüz yapmadı başına böyle bir şey gelen var mı ? Normal midir yoksa doktora görünmeli miyim
Reyhanasya Anne sütü alıyorsa normal ek gıda yada mama veriyorsanız içine zeytin yağ katın yediklerine bi ç.k duş aldırın karnına masaj yapın ayaklarını toplayın karnına dogru bisiklet sürer gibi faha küçük olduğu için kaka yapmasını kolaylaştıran besinler var ama daha erken sizin için
Halbat Reyhanasya biz ufak ufak ek gıdaya başlamıştık zaten ama o mu yaptı bilemedim bal kabağı püresi , kabak püresi kayısı püresi vb şeyler de veriyorum aslında zeytin yağı da verdim yok yok 5 gündür korkmaya başladım bende
Reyhanasya Halbat doktora bi sor canm ama daha küçük ek gida da yapmış olabilir ilk zamanlarda ek gida kabızlığnda doktor biraz az ver patates fln verme demişti
TheBaby Halbat O zaman doktorundan duphalac iste canım. Hani sezeryan sonrasıbizlerede veriyorlarya kolay çıkalım diye. Bebeklerede serbest. İçinde yazıyor zaten