Fato29 Merhaba hanımlar. Radyoloji bölümünden randevu alacağım kalça çıkıklıgı ultrasonu için. Özel hastaneler de fiyatalar nedir acaba bilgi verirseniz sevinirim
Liyaveannesi Fato29 neden özel 5 6 dk bişey sürüyor devlette tercih edebilirsiniz o kadar para vermeye gerek yok he bebekte Allah korusun sıkıntı varsa o ayrı canım ☺️
Fato29 Liyaveannesi yok fiyat öğreniyorum zaten canım doktor için ayrı ultrason için ayrı istiyorlar o yüzden devlete alacağım. Rutin kalça ultrasonu zaten
ponsimom Fato29 Canım çok değişken fiyatları. 200 400 arası falandır İstanbulda. küçük polikilinikler daha ucuz olur
Melikeveannesi Merhaba Ankara sami ulus beştepeye gittim. Girişten randevusuz muayene alıyorsunuz. Kalabalık değildi. Hemen muayene oldum. Radyoloji bölümüne indim hemen gün verdiler. Bence ekstra para vermeye gerek yok. Yine de siz bilirsiniz :)
Aaysenurrrrr Fato29 ben özelde yaptırmıştım Ankara’da. 130 lira ödemiştim kalça için ayrıca doktor kontrolüde vardi onun için ayri ödedim ama doktora girmeseydim sadece 130
Melikeveannesi Happy9191 önce çocuk doktoruna gidiyorsunuz o istem yapıyor ve - 2. Kata yönlendiriyor. Ben de öyle oldu.