Busara2735 Bebeğim 5 ay 10 günlük bu aylarda ortalama gündüz uykusu ne kadar olmalı? Bu bebekten bebeğe değişir ama bunun ortalaması nedir bilen var mı anneler?
Busara2735 Merve50 şu an benimkide 3 uyku yapıyo ve uzun değil uykuları🙁 daha küçükler bence uyumaları lazım ama uyumuyolae tabi
Zeynep_2021 Benim kızımda 5ay 27 günlük günü gününü tutmuyor bazen yarım saat,bazen 1 saat uyuyor gündüz ama uyandıktan sonra en fazla bir saat sonra tekrar uyumak için mızmızlanıyor bu normal mi bilmiyorum 🤷♀️
Emir3302 Zeynep_2021 bence onu yatırdığın o da serin ve sessiz ve biraz karanlık olsun benimde oğluma o aylarda öyle yapmıştım işe yaramıştı karnını tok olduğundanda iyice emin olun aç çocuklar çok yatmazlar çünkü
Busara2735 Zeynep_2021 evet kısa uyudukları için tekrar çok çabuk uykuları geliyo ve sonra uyutmaya çalış yine en baştan🙁 önceden kucakta uyutuyordum ama ağırlaştı yani olmuyo hamak aldık artık hamakta uyuyo gündüzleri ama bu seferde başka bi yerde falan nasıl uyuturum onu düşünüyorum 🙁
Busara2735 Emir3302 genelde süt/mama içtikten sonra önceki uykusundan 1-2saat geçmişse hemen uyutmaya çalışıyorum acıkmadan çünkğ benimki yedoğan bebek gibi 2 saatte bir acıkıyo bu aralar🙁