Zeyno123 Kizlar 2haftadir ishaliz ve mizmizis kızımda ateş yok ishal olmamızı ben dişlere bağlıyorum diş döneminde ishal olan bebekleriniz varmı çocuğun yemiyo emmiyo ve zayıfladı ne yapabilirim
Mavi1 Zeyno123 benim kızım ishal olmadı fakat oladabilr dişleri yer etmiş mi şişmiş mi bi bakın isterseniz
2735 Zeyno123 bende post actimda malesef bakan olmadı bnde de tam tersi oğlum ateşli dış diye düşünüyorum. Sürekli ağlıyor napcam bilmiyorum
Nursena0606 Zeyno123 diş dönemi için ishal 2 hafta sürmez. Çok uzun bir süre. Oğlum ishal olur Max 2 gün sonra dişi çıkar.
Mvvrrr Zeyno123 Bizzz tam olarak öyleyiz yemesi içmesi kesildi emiyor onu da çok azalttı :( 2 diş aynı anda patladı
Zeyno123 Mavi1 vallah damaklar çok şiş ama henüz cikartamadi 2haftadir çok ağrısı oluyo ve aşırı derecede mızmız yavrum yemesine canım sıkılıyor
Ecenurincitanem Benim büyük kızım hep ishal yada kabız olurdu,ishal olunca popo piserdibtabii bide onla ugrasirdik olabilir dıştan yani ben yaşadım canim
2735 Zeyno123 sağlık ocağina gittim canım bı jel yazdı bana damagina sürmem için gitmeden öncede calpol verdim bugün sanki düştü ateşi inşallah yükselmez 🙏
Zeyno123 Nursena0606 ama doktora götürdüm hicbisey çıkmadı günde 2kere yapıyorsa normal dedi 2den fazla yaparsa o zaman sıkıntı var dedi
Ecenurincitanem Zeyno123 bi danışın ama ishale reflor veriyorlar genelde biz 1 çay k. Yoğurtla karıştırıp yiyorduk gunde 1 yada 2