EEcrininannesi Anneler benim 2 yaşında kızım var korumasız ilişkiye girdim adetim bittikten 2 hafta sonra girdim ve 1 kere girdim bir hafta oldu dün akşam pembe lekem geldi ve bugünde az bişey gelmiş bu ne olabilir başına gelen oldu mu anlayamadım 😩😩
NehirVolkan EEcrininannesi hakkınız da hayırlısı olur inşallah rabbim göönlünüzde olanı nasip etsin benim adetten bi gün sonra oldu hamilelik kızım şu an 6 aylık yanımda ☺️
a010101 EEcrininannesi 10 gün kala yerleşme kanaması gördüm konduramdm adet erken olucam dedim herhalde olmadım 6 gün kala test yaptım hamileymşm olablr yani
EEcrininannesi _YanakReisinAnnesii peki bir haftalık ilişkide bu belli olur mu bir kere girdik ilişkiye bir hafta oldu olmadı yani 😍😍
_YanakReisinAnnesii EEcrininannesi ben gebeligimde yerleşme kanaması hiç görmedim 🤭😂 genelde duyuyorum görenlerden pembemsi ve az miktarda olduğunu söylüyorlar o yüzden öyle dedim 🤭😍😂😂
_YanakReisinAnnesii EEcrininannesi hadi hayırlısı o zaman 😍 inşallah hamilesindir canım benim haber ver mutlaka ❤🙏
EEcrininannesi NehirVolkan kuzum ben tatile gittim eşim yoktu yanımda geldim bir kere iliskiye girdik daha 5-6 gün oldu kanama geldi adetime de 10 gün var şaşırdım o yüzden
NehirVolkan EEcrininannesi valla her şey olabilir yani yumurtlama dönemi farklılık gösteriyor hiç belli olmaz inşallah istediğiniz olur
NehirVolkan EEcrininannesi inşallah rabbim gönlünüzde olnı hakkınızda hayırlı kılsın inşallah olsun ve sağlıkla doğsun ❤️