Gokyuzumm Kbraninalparslani Bı doktora gittiniz mi acaba normalde maksimum 10 günde düşmesi gerek diye biliyorum 🤷🏻♀️
abnztb Kbraninalparslani benim oğlumun da geç düşmüştü. 18 gün falandı sanırım tam hatırlamıyorum. Sağlık ocağındaki hemşire kilo alımı az olduğu için geç düşmüş demişti ne kadar doğru bilmiyorum. Bir de ben göbek kordunu düşmeden yıkamıştım bikaç kez ve sanırım iyi kurulayamamışım ki kurumadığı içinde geç düşmüş olabilirdi. Düştükten sonra da hep aktı göbeği. Dikkat edin eğer yakın zaman da düşerse 2-3 gün yıkamayın kurusun iyice. Yıkamak zorunda kalırsanız da iyice kurulayın göbek deliğini.
Nur234 Kbraninalparslani 21. Gününde düştü , hiç sıkıntı yapma . Karnını iyice doyur anında düşüyor. Bende endişelenmiştim hep
Kbraninalparslani abnztb yikamadim da hiç hemşire göbek bağı düşünce yika demisti öyle bekledik huysuz bide bu gece bununla bi ilgisi varmidir bilmiyorum🥺
abnztb Kbraninalparslani yıkamadıysanız 1-2 gün daha bekleyin düşmezse götürün bir çocuk doktoruna. Çünkü 20 günden fazla sürmesi durumunda muhakkak doktor görmeli diyorlar.
Kbraninalparslani abnztb evet enfeksiyon falan olunca da dusmezmis baya endiselendim simdi yarın goturcem inşallah bi sorun yoktur
Kbraninalparslani Nur234 öyle mi götürmüş muydunuz doktora niye geç düşüyo acaba enfeksiyondan korktum
Nur234 Kbraninalparslani götürdüm deli gibi korktum hatta 1 aya kadar normal dedi , kordon olan yeri kokla koku yoksa enfeksiyon yoktur 😊
Zeynepkosesahin Ben kizimi dogdugu gunun ertesinde yikamaya basladim. Suan 45 gunluk hala her gun yıkıyorum. Gobek bagimiz 9. Gun dustu. Dusene kadar her yikamadan sonra batikon surdum. Sukur bir problem olmadi kendiliginden dustu.
Kbraninalparslani Zeynepkosesahin ohh ne güzel 🌺 ben yikamadim yikama dediler ıslanmasin diye ne bilim yaa yikasamiydim ondan mi oldu ki
Kbraninalparslani Nur234 yok koku üstü baya bi kuru mandalı kaldirip yavaşça altina baktim ora biraz sivi gibi daha
kirmizibasliklikiz_ Kbraninalparslani sebebi ile ilgili bir sey soylemediler zaten kuruydu ama dusmuyordu. Normal bisturi ile kestiler. Zaten kuru bir sey oyle can yakan bir durum yok 😊
Azemefnan_2021 Kbraninalparslani 1 haftalık olmadan düşmüştü ıslak mı bırakıyorsunuz acaba düşmesi lazım şimdiye kadar