bukaga Kızlar haftada 1 somon yedirmeye calışıyorum ama bugun yedirdikten sonra hafif kustu, aksam öğününü de yiyemedi çok geldi çıkardı. Agır mı geldi balık acaba ben bile bikac lokma aldım sıcakta yenmio ama yemeside fayda bilemedim
Lulemom bukaga yani biz yazın da yeriz balığı ağır gelmez hiç. Bende somon yapıyorum bebeğime. Ağır olmuyor. Acaba pişirme şeklinden mi ağırlaştı ki.
BuzluKahve bukaga Balık en hafif yiyeceklerden aslında. Somon gerçek somon muydu? Eğer öyleyse soguk zincirde sıkıntı olup bayat olabilir mi acaba? Ben somon vermeye korkuyorum yazın
sarmaliklahana bukaga sıcaklarda biz bile yemiyoruz Ekim ayında başlıyoruz hafta da 1 yemeye bence vermeyin kışı bekleyin havalar aşırı sıcak oldu bir anda 🙄🥴
bukaga BuzluKahve valla norveç somondu hep aynısından yiyor bayat gibi deildi sanırım ama bilemiyorum ki kafayı yicem valla
sarmaliklahana bukaga 8.5 ya hiç vermedim balık gecen hafta kan değerlerin bakıldı herşey gayet iyi dedi ki demir damla falan kullanmadım ben hiç bebeğime. Sadece 3 şişe d vitamini ilk zmaan kullandım o da düzensiz yani. Kan değerleri vitamini VS herşeyi iyi takvşyeye gerek yok dendi 🤷 yani eksik kalmamış bişeyden 🤭