Songena19 melis_ece ya tamamen irade meselesi aslında diyet yapmak biraz çaba sarf etmeden kilo verilmiyor maalesef kilo almak çok kolay ama vermek çok zor valla
melis_ece Songena19 aynen öyle. Ya bebeğim alerjik bir bebek . Zaten çoğu şeyi yiyemiyorum . Çoğu şeye de dikkat eden bir insanım . Ama hani su içsem yarıyor derler ya . Galiba içtiğim onca sular yarıyor .
kenankaan melis_ece ben de aynı dertten müzdaribim, emziriyorum ve kilo da verdiğim yok, bişeyleri kısmaya çalışıyorum olmuyor tam tersine yedikçe yiyesim geliyor bilmiyorum nasıl olacak
melis_ece kenankaan 🥹sonumuz ne olacak. Doğum yapan çoğu arkadaşımı görüyorum . Gördükçe de moralim bozuluyor . Herkes fidan gibi yaa 😅
Songena19 melis_ece valla bende öyleyim maalesef en son doğuma giderken ki kiloma ulaşmıştım o yüzden hemen diyete başladım
kenankaan melis_ece valla benle beraber doğuranlar 3 ay geçmeden tüm kilolarını vermişti, ben de o sürede üstüne kilo aldkm ve doğuma giderkenki kiloma ulaştım 🙄🥺
Prensannesiiiiiiiiii melis_ece emziriyorum evet elma sirkesi iki tatlı kaşığı yarım bardak ılık suya koyuyorum
Sevgiemre Prensannesiiiiiiiiii bende bir haftadr elma sirkesi artı sandaloz sakızı deniyorum bakalm nasl olucak
melis_ece Metabolizma hızlandırıcı hakkında deneyimi bilgisi olan da paylaşırsa çok memnun olurum. Ne iyi gelir . Ne yapmak faydalı olur vs vs .
melis_ece Songena19 emziriyorsunuz değil mi ? Ya bebeğim tek göğsümü emiyo . O yüzden de diyet yapmak korkutuyor beni . Süt falan olmazsa diye
Minnakkayram melis_ece dıyet yapıyorum ve kahve tuketıyorum 10. Gunum bugun dıkkatde ederek 5 kılom gıttı bugun ıtbarıyle
melis_ece Minnakkayram emziriyorsunuz değil mi ? Kendiniz mi uyguluyorsunuz diyeti . Yoksa diyetisyen eşliğinde falan mı ?
ebruliev melis_ece tek yolu sağlıklı beslenmek bence. Çünkü onu sürekli hale getirince asla geri almıyosun kiloları ama hızlı vermek için yapılan diyetler sonrasında hep kilo aldırıyo bitince.