kubra004 Kızlar 6 aylık bi kızım var eşimin ilk babalar günü özel bir şey yapayım diyorum ama aklıma bşey gelmiyor var mı bir önerisi olan?
honeyybee_ kubra004 kombin tshirt zıbın filan olabilir 😀 bende dusundum ama sadece dusundum sevgili esim anneler gununde sen annemmisin dedigi icin olsa gerek 😀😀
Minikpanda12 kubra004 ben bi çerçeve yaptiesim resimleri var ortada yazı falan çok hoşuma gitti iş yerinde masasına koyar diye düşündüm
2cocukannesi__ honeyybee_ benimkide sabah oğlumu almış anneler günün kutlu olsun anneciğim diyip beni optuler oğlumun adına konuşmuştu 😃
yusufmertmom honeyybee_ ahahah bende bişey yapmıycam hediyen burda bak diyip oğlumu gösterdi aynısını iade edicem 😂
Zeynpozdmr61 honeyybee_ kız benmki de kutlamamıştı ama ben gittm mal gibi tişört aldım kızımın tulumuyla uyumlu kombin yaparız diye😂
kubra004 Bana da bşey yapmadı ama eminim aklına gelmediğinden 😂çiçek yolladı sadece ben özel olsun istiyorum kızların ilk aşkı babasıdır sonuçta anı kalsın istiyorum ama aklıma hiç bşey gelmiyor ben de mi çiçek yollasam 😂😂
Ceren_301121 Minikpanda12 Yasak değil diye biliyorum bi kaç kere yazmışlardı sanırım bi bilen çıkar mutlaka