Deletedmom_58 Diğer gogsunuz sert oluyor mu kızlar sabah ağrımaya başlıyor emzirince rahatlıyorum neden oluyor bu bileniniz var mı?
Alimel Deletedmom_58 süt doluyor çünkü ama dönüşümlü verin beklettiğiniz memede süt azalır ileride yoksa
Denizanasi92 Deletedmom_58 ben Ç farketmeden böyle yaptığım için sütüm azalmıştı bi göğsümde canım dikkat et ikisini de ver
Dolores Deletedmom_58 ben uyku öncesi özellikle sağ tarafı veriyorum. Gece yanıma alıp sol tarafı veriyorum sürekli sizin gibi. Sabah uyanınca yine birkaç kez sağ taraf. Bu şekilde dengeliyorum
Deletedmom_58 Divayorgun emiyor canım da gece yanıma alıyorum sürekli uyandığı için sağımda yattığı için sağ mememi veriyorum uyandıkça diğeri de ağrı yapıyor malesef
Deletedmom_58 Denizanasi92 gün içerisinde ikisini de veriyorum canım da gece yanıma alıyorum sağımda yatıyor hep o yüzden sağ mememi verdiğim için sol göğsümde ağrı oluyor sabah
1234___ Süt doluyordur ondandır canım ,bence ikisini de ver ben bu Hatay’ı yaptım, şimdi bir göğsüm büyük biri küçük kaldı .
Deletedmom_58 1234___ Gece yanıma alıyorum uyku semesi sağ tarafımda olduğu için hep onu veriyorum zaten 3 defa falan uyanıyor ama bundan sonra dikkat edicem benim göğsüm bakarken de zaten biri büyük biri küçüktü de süt gitmesin diye yapicam artık
eylulkus İlk zamanlar süt çok yoğun oluyor bebek tam boşaltamıyor memeyi gece yarısı makine ile süt sağdığımı bilirim 😂😂 ama kızım 7 aylık hala alışkanlığımdır üst üste aynı göğüsten emzirmem hep aklımdadır lohusalıktan kalan bir paronaya 😂😂😂 gece uyku sersemliğinde bile unutmam 😂