1aras Doğumdan sonra 10 kilo verdim ama hala 10 kilo fazlalığım var. Sezeryan doğum yaptım ve 2 ay olmasına rağmen daha geçmedi bu yüzden sağlıklı bir şekilde spor yapamıyorum. Bu kilolar nasıl gidecek 😔
Zeynp 1aras ah bu kilolar gider mi gitselerde geri gelirler mi🤦♀️🤦♀️🤦♀️ 5 bcuk ay oldu doğum yapalı benim de 6 kilo faZlam hala benimle. Gitmiyorlar. Sezeryan oldum diye sanırım. O göbek hep var. Dikiş yerime bişey olır diye mekikte cekmiyorum. Bilmyiorum yani ne olcak böyle🤷♀️
KaSeAy 1aras 2 ayda iyi kilo vermişsinz bence. Gider zamanla. Suan diyet için de spor içinde cok erken. Sadece süt yapsın diye abartıp yemeyin. Ekmek yemenin hiç bir faydası yok. Bol bol su için yeter. Suan kilo vermeye degil almamaya calısın
Duyguaslannn Zeynp bende 5 bucuk aylıgım 60 kiloya düştüm çekiyorum mekik ya sıkıntı olmuyor 15 ten sonrası zorluyor sadece evde bi sabah 1 saat bide bebek uyuduktan sonra bi saat kendi kendime hareketler yapıyoruöm ve bol su içiyoruö
1aras 66 kilo ile hamile kaldım 81 kilo ile doğum yaptım şuan 71 kiloyum ve sürekli yemek istiyorum, emziriyorum diye diyet yapmıyorum ama mekikte çekemiyorum hala çok ağrım var çünkü 😔