6 günlük bebeğim var sarılık başlangıcı var bol bol emziriyorum ana geçmedi artmasından korkuyorum ve hangi safhada doktora gitmem gerekiyor bilgilerinşze ihtiyacım var
EmineGneDemir başlangıç olduğunu nasıl anladınız. Sarılık ciddi bir konu bence beklemeyin gidn. Acil şifalar.
EmineGneDemir gözlerinin akı sarıya doğru dönerse hemen git bizdede olmuştu geçti çok şükür bol bol emzir çok uyuduğu için emmiyordu sarılık uyutur ben mamada vermiştim bu zamanda idrarla attığı için
EmineGneDemir Kan değerine baktırın ve ona göre hareket edin bence
EmineGneDemir benim bebeğim 4 günlükken doğum sonrası kontrole gitmiştik doğum yaptığım hastanede çocuk doktoruna baktı 10 güne geçer dedi gözleri suratı hertarafı sarıydı ama çocuğun kan falan almadı içim rahat etmedi devlete gittim çocuğumun sarılığı 17 çıktı direk yatış verdiler doktora gitmeden tam değeri bilemezsin ve benim bebeğim öyle saatlerce uyuyan emmeyen bir bebek değildi 2 saatte bir kendi uyanırdı emzirirdim ihmal etme canım
EmineGneDemir Benim oğlum da hafif sarılık geçirdi bol bol emzirmeye çalıştım bir de ışığın altına koyduk devamlı güneşin.
EmineGneDemir şuan kaç bilirubin oranı canım
Mehmetalp doktorumuz söyledi kontrolde
Merhaba bizde 6günlük olduk hastaneden dün çıktık bir gece sarılık için kaldık 18 di değer 7ye düştü ışık tedavisi uyguladı sık sık emziriyorum zorla uyandırıyorum uyumak istiyor sürekli başka önerisi olan varmı ne yapabilirim tekrar ilerlememesi için
Hilalmdefne sarılıkta emzirmekten başka çare yok. Sütünüz yetmiyorsa mama takviyesi yapabilirsiniz tabi ki doktora danışarak. Acil şifalar.
benim bebeğimde dogduktan 6 saat sonra sarılıktan 3 gundur hastanede yatıyor ısık tedavısı alıyor deger 16 yken aldılar suan 8 e dustu dua ediyorum inşallah yarın cıkar deger yukselmezde 🙏🏻
Nurztekin bizimde 18 di 1 gün yattık 7ye düştü çıkarttı
Doktor çok yok emzir sesi ama bana arttı gibi geliyor çok uykulu da değil
Hilalmdefne inşallah bizimde tarın 7 ye düşer cıkarır doktorumuz
Kızlar acile gittik değerimiz 13 çıktı Pazartesi tekrar kontrole gidicez inşallah geçer
elifzeze 13 çıktı canım pazartesi sabah bidaha gidicez
EmineGneDemir canım sınırda şu an 12 13 fizyolojik sınır üstüne cıktı mi hastalık oluyor sen bol bol emzir şu an başka tedavisi yok ışık tedavi sınırında degl yani tek yapacağın emzirmek canım bizde 3 günlük ken 7 çıkmıştı değer 12 13 e kadar sıkıntı yok dendi yapacağın emzirmek ve kendini de genişini de strese sokmamak:)
EmineGneDemir yine de varmış evet Rabbim şifa versin canım benim kızımda da vardı ama çok şükür geçti fototerapi aldı sonra emzire emzire geçirdik
Yigitinannesi13 emziriyorum canım alarm kuruyorum sürekli hatta bazen mama versem mi diye düşünüyorum yererki atlatalım hastanede bırakmak istemiyorum oğluşumu
EmineGneDemir doktoru la görüşerek karar ver mamayacanim bence
Yigitinannesi13 tamam canım sağolasın