Tmoms Canım anneler 4 aylık olduk Demir takviyesi başlayacağız ama halen araştırma içerisindeyim. Katkısız koruyucusuz yan etkisiz Demir ilacı arıyorum. Benim gibi bunlara takılıp araştırma yapıp takviyeye başlayan annelerimiz varsa yardım bekliyorum
sarmaliklahana Tmoms sağlık ocahının verdiğinin içinde herşey vardı güvenip veremedim sonra alıcam dedim kontrole gidicez dedik başka seyler cıktı kızıma demir kullanmadım. 8 ay 22 günlük suan gecen hafta kan verdik değerlerine bakıldı herşey olmadı gerektiği gibi kullanmana da gerek yok bundan sonra dedi doktor. Zaten kullanmadım hiç dedim tamam herşey iyi kullanma böyle devam edin dedi
Kplnnn Babykuzey sonunda şu demir damlasını kullanan bir anne buldum allahım çok şükür😄 bebeğiniz kaç aylık ne zamandır kullanıyorsunuz memnun musunuz kabızlık vs yaptı mı?
Babykuzey Ferrous Bisglisinat (Demir), Çinko, Vitamin C ( Doğal Muz ve Doğal Çilek Aroması) bunlar varmis
Tmoms zgeayaz evet o temiz içerikli ama +3 değerlilik olduğu için kan değerlerini az yükseltiyormuş eksikse pek etkisi olmuyormuş 🤔
Tmoms sarmaliklahana Buda aklımı kurcalayan bir konu. Tahlilsiz kafadan bir takviye başlamak mantıksız gibi geliyor
sarmaliklahana Tmoms bana da öyle geldi acıkcası ezbere al bunu su kadar damla kullan dedi verdi 🙄 belkı ihtiyacı yok belkı fazla gelecek tahlil falan yapılmadan verilmesi saçmalık 🤷 İyiki de kullanmamışım dedim yani ben 🥴
yagmursen sarmaliklahana @Tmoms tüm bebekler baslar. Et ve sebze yemediğine göre bebekler zaten vucudunda demir oranı düşüktür. 4.ayda Et yediriyorsanız baslamanıza gerek yok.
gizemkkonya yagmursen yan eti yaptımı bizde yeni başladık arada kakasından önce ağlama krizine giriyor karnı ağrıyor sanırım kakasıda değişti rengi kokusu
irva Tmoms Vitagil demir damla kullandım 1 yaşına kadar.Keçiboynuzu özlü dişte leke yapmaz kabız asla yapmaz.Demir oranı bir çoğuna göre daha yüksek.
yagmursen Tmoms evet içiyor ardından da azcık su veriyorum. Kalbinee üfürüm vardı demir eksikliğimden 1 ayda kapandı. Çok memnunum