Deletedmom_21 Eymencvk cok sukur o sıkıntımız bitti bizim 3 aylikken bu durum olmuştu o zaman da kis ayiydi simdi gunde 1 bardak su iciriyorum olmasi gerektigi gibi cisini yapiyor hatta bazen daha fazla yapıyor meyve felan cok yerse
Eymencvk Deletedmom_21 bizimde 1 sene önce oluyordu ama bu sıkıntılı bir durum değil çiş azalma yapmama su içmediği yada yeterli sıvı tüketmedipi anlamına gelmez zamanında sorduk ettik ne sorun cıktı ne baska bşy bizim doktormuzda normal oldugnu söylüyprdu 🤷♀️
Eymencvk Bsranne su vermenizin bi sıkıntı yaratcağını düşünmüyorum artık 4,5 aylık bence verebilirsiniz tabi siz bilirsiniz annesi olarak 🌺
deniiiza 2cocukannesi__ 5 aylik suan. Anne sütü aliyo gerek yok demisti doktor 6.aya kadar ama ben vermeye basladim çocuk cok terliyo çünkü. Suluk aldim bide. Sulugu görünce sevinmeye basladi 3.seferden sonra. Hem de kendi tutup iciyo buyuk keyifle. Demek ki susuyomus yavrum
Rainnnn Hmyra06 bunu çok kişide duyuyorum terlediği için olabilir . Ben korkup haftada bir asm ye götürdüm tarttırdım kilo alıyor demekki terlediği için öyle . Su veriyor musunuz
Hmyra06 Rainnnn Bir kaç gündür vermeye başladım ama 4-5 çay kaşığı kadar okuduklarımdan anladım ki su miktarını artırmam gerekiyor
Timbuktu Hmyra06 benim de bebegim o aylarda cok az idrar yapıyordu doktorum artık su ver sıcaklar geldi dedi ne kadar dediğim de istediği kadar demişti
[silindi] Timbuktu benim doktorum da istediği kadar ver dedi ama internet te 60mş vs diyor kimş 120ml benimki aşırı çok istiyor sizinde öule mi
[silindi] Hmyra06 ay canım beniöde öyle hatta idrarı koyu 5ay 22günlğk kana kaba su içiyor emziriyorum bol bol ama elinden alamıyorum suyu nırnal mi doktoru bekliyorum :(
MySunny Hmyra06 terlediği için oluyor canım o.Benim de öyleydi o aylarda.gayet normal.Anne sütü veya mamaya devam edin,bir sıkıntı yok yani.
MySunny Su verirsen, anne sütü veya mama her ne içiyorsa,onu içmesi azalacak.Verirken bunu düşün ona göre ver.
guzelbirgun Emiyordur ama içtiğiniz su az geliyordur. Bol bol su için sulu gıda tüketin. Doktor öyle diyor. Instagram linkini ekliyorum.
MySunny Hmyra06 ben 1 yaşına kadar su vermedim, ihtiyaçları olmuyor çünkü.sıcak havalarda bile ihtiyaç duymuyorlar.