Hazal Chicco kanguru aldık 3 9 kg diyor kılavuzda. Bebeğim 38 günlük 4700 kg. Kullanmak istiyorum ama oturur pozisyon oluyor sanki denedik aranızda kullanan var mı saglıgına zararlı mıdır
HaticeYlmazAydn Hazal kalça muanesi yaptırmıştık 1 aylıkken al kullanabilirsin dedi. O günden beri kullanıyorum.
deletedmom2200 Hazal benim bebeğim 41 günlük 5.600 ve bugün kullandık ilk defa canım gayet rahattı içinde ama başını henüz kontrol edemediği için içinde ayriyeten bir aparat vardı onu taktık
balcicegin_annesi Hazal genelde bebeğin popo kısmına parça konuluyor sırtı içten yaslansın havlu tarzı şeyi rulo gibi sarıp öyle koyarken gördüm bi kaç yerde eğer geri veremiyorsan o şekilde destek verebilirsin
Hazal NaimeYilmaz içinden herhangi bir aparat çıkmadı 45 gün kontrolünde doktoruma sorucam tesekkrler
israks NaimeYilmaz merhaba bende e bebekten aldım baby plus Balance kanguru içinden birşey çıkmadı alt kısmı yumuşak oturur pozisyonda olması gerekli dimi .. bebeğim 1 buçuk aylık kullanılabilir mi sizce
NaimeYilmaz israks ben kullanmadm yenıdoğan aparatı olmasına ragmen 🤷♀️ Guvenemedm 4 aylık olmasını beklıorm
Hazal israks evet asılı kalıyor sanki bebek otururdan ziyade.. orda rahatsızmıs gibi geliyor bana yavrumun sesi çıkmıyor ama ben tedirginim
israks NaimeYilmaz kıyamıyorum bende ama çok huysuz hep kucak istediği için arabasını kullanamıyoruz ondan aldım zorda kalmadıkça kullanmam inşallah 😟