Kaderyilmazzz Merhaba anneler, kızımla 3 günlüğüz,zorunlu sezeryan oldum sütüm azar azar gelmeye başladı fakat göğüsümün hiç ucu yok bebeğim emerken çok zorlanıp reddediyor ek mama vermek zorunda kalıyorum , bu durumu yaşayan bir önerisi olan varmı ?
Lulemom Kaderyilmazzz ben 3 ay silikonla uçla emzirdim. Marka olarak Mamajoo kullandım. Dene istersen normal emzirmeden farkı yok.
Ygz536 Kaderyilmazzz canım ben doğum yapalı 12 gün oldu aynı senin dediğin gibi bebeğim sol göğüs ucumu alamıyordu sonra eczaneden basit bi göğüs pompası aldım onunla ucunu çıkardım verdim alıştı. Kesinlikle böyle yap işe yarıyor. Ayrıca benimde sütüm gelmedi ondan da korkma sezeryan olduğumuz için zamanla gelecek sütün. Sütüm başta yetmediği için mama takviyesi yaptım. Şimdi sütüm geldi kestim mamayı. bol bol su iç
Kaderyilmazzz Cansunare bebek hemşiresi kullanmayın dedi bu yüzden almadım, siz bir zararını gördünüz mü ve 6 ay sonra normal şekilde emzirmeye mi devam ettiniz
Asaf_11 Kaderyilmazzz bana da kullanma dedi benim de hiç yoktu ucuyla oynayinca biraz buyuyodu sonra çocuğum kavradı o emdikçe ucu çıktı .
Lulemom Kaderyilmazzz bana hemşire önermişti, emsin de nasıl emerse emsin. Ona alışır diye diyolar. Bana da sonradan herkes yok sütünü azaltır ç, yok senin kokunu alamıyo gibi saçma sapan şeyler söylediler. Ben emsin de nasıl emdiğinin önemş yok dedim. Silikonla emzirdim. Sütüm çoğaldı. Bebeğim doydu. Yoksa mama veriyordum. Silikon sayesinde mamayı bıraktık. Zaten hareketlendi kendisi istemedi silikonu. Çıkardı attı normal emdi. Bana kalsa bırakmayı hiç düşünmememiştim.
U-2310 Kaderyilmazzz boşver sen onu canım ucun yoksa nasıl emzireceksin ? Benim de yoktu ben de silikon uc ile emzirdim
Cansunare Kaderyilmazzz bir zararını görmedim zaten tek göğsümde kullandım silikon ucunu kızım 6.5aylıkken meme reddine girdi bir türlü devam ettiremedik
U-2310 Kaderyilmazzz yok canım görmedim daha sonra meme uçun cıkar illa biraz bırakırsın silikonu bırakmazsan da devam edersin önemli olan anne Sütinü alabilmesi
Ygz536 Kaderyilmazzz anlıyorum canım aynısını yaşadım ağladım hatta ama mecbur yaptım sende biraz dayanmaya çalış 🌸🥺
Ece__ Kaderyilmazzz benim de aynıydı silikon göğüs ucu ile emzirdim 20-25 gün, sonra göğüs ucum çıktı ve bıraktık silikon göğüs ucunu
Busra020 Kaderyilmazzz ayni seyleri yasadim 23 günlüğüz bebeğim reddetti ve hic almak istemedi hep ağladı aç kaldığı için de mama verdim hep dayanamadim ve en sonunda çareyi silikon göğüs ucunda buldum öyle olunca aldi ve emdikçe göğüs ucunda cikacaktir
Kaderyilmazzz U-2310 aldım denedim çekiyor hissediyorum ama ucu büyük gibi sütün bebeğe ulaşıp ulaşmadığını nerden anlayacağım ?
Fadile Kaderyilmazzz benimde oyleydi canim emedi hic yok dum duz benimde meme ucu aldik yine fayda etmedi zar zor bi gogsumu azda olsa emdi suan 3 bucuk aylik 2 haftadir onuda emiyo mecbur mama veriyom
Sucaner90 Kaderyilmazzz Kaderyilmazzz benimde yoktu direk hastane temin etti silikon göğüs ucu önemli olan anne sütünü alabilmesi hiç korkma ve silikon temin et biran önce… Şuan bebeğim 17 günlük arada deniyorum normal emiyor. Bazen rahat rahat çeksin diye silikonla veriyorum hiç bir sıkıntısı yok amin ol. En kötü ne olabilir silikona alışır alışsın sonuçta senin sütünü alacak mı alacak mis gibi 🌺
Kaderyilmazzz Sucaner90 aldım denedim çekiyor hissediyorum ama ucu büyük gibi sütün bebeğe ulaşıp ulaşmadığını nerden anlayacağım
Tosmikinannesi Kaderyilmazzz şırınganın iğne takılan ucunu kesip ters tarafından iç kısmını içine takıp göğsünün ucunu şırınga ile çekmen gerekiyor. Anlatabildim mi bilemedim 😄 Biraz biraz acıtmadan çekersen o vakum yapınca anlık uç yapıyor ve bebek tutabiliyor. Zamanla emdikçede ihtiyacın kalmaz zaten bunu yapmaya canım. silikon uçları sevemedim ben bu şekilde başarmıştım.