Kvs Kızlar merhaba Sab sımplex ve biogaia damlalarını birlikte kullandınız mı şuan sab kullanıyorm ama etki etmiyor onu bırakıp bio ya geçmeyi düşünüyorum acaba ikisi birlikte olur mu Kullanan ve göZlemleyenler bilgi paylaşabilir misiniz
Hck00 Kvs ben ikisini bir arada kullandım faydasını gördüm biri gaz damlası biri bağırsak düzenleyici zaten birbirini tamamladı
sblkzm Kvs Merhaba ikisini bir ara da kullanmalısınız sab gaz çıkarabilmese biogia kabız olmaması bagırsak florası düzenlemek için. Ve değiştirmenize hiç gerek yok sab zamanla düzene koyar direk etki etmez ve en çok tercih edilen damladır araştırabilirsiniz. Tok vermenizi öneririm nette de o şekilde öneriyor. Bir Çek şey zamanla öğreniliyor mutlaka her kullanıldığınızı araştırın nedir nasıl kullanılır hepsi yazıyor. Gaz en büyük problemdi benim bebeğimde şükür sab damla fayda verdi
Hck00 Sule34 bende farketmiyordu aç veya tok demedi doktorum ilk 40ı çıktığı zamanlar olduğu için devamlı emiyordu zaten😊
Kvs sblkzm ikisini peş peşe birlikte mi yoksa belirli bir saat biri sonra diğeri mi Birde damla werme sıklığı kaç saatte bir kaç damla yapıyorsunuz. Eczacı 3 kere 3 damla demişti yani 8 saatte bir oluyordu
sblkzm Kvs Peş peşe veriyorum ben genelde tok iken veriyorum Damlalar sap simplex günde 3 defa 8 damla Biogia kutusununda dışında yazar günde 1 defa 5 damla. Mutlaka kullan hergün düzenini sağlasın bebekte rahat eder sende🙏🏻
Kader_can Bende kullanıyorum sabah 10damla sap simlex öğlen 10damla biogaia aksam tekrar 10damla sap simlex veriyorum doktorum 5damla işe yaramaz 10damla ver demişti biz rahatız iyi geldi