Asl-smom Merhaba 28 günlük bebeğim var reflü yatağını asla sevmiyo yatakta koltukta uyuyo reflü yatağında asla uyumuyo 😬 Artık reflü yatağında yatırmasam problem olur mu ? İlk bebeğim olduğu için ne yapmam gerektiğini bilemedim bilgilendirirseniz sevinirim 😀
Ogulcanmomy Asl-smom Canım reflü beneklerde 6 aya kadar devam ediyor. Gündüz yanındaysan yatırma istersen ama gece yatır bence . Çünkü daha çok küçük bebeğin
1prenses_annesii Asl-smom bizimki de reflü yataginda yatmak istemedi basta ama yer besigi yaptirip reflu yatagini da besigin icine yerlestirdim o sekilde uyuyor artik sevdi yani
Ece__ Asl-smom biz hep reflü yatağı kullanmamıza rağmen 1. Ay dolmadan reflü başladı. Bence reflü yatağında yatırmasanız da olur 😌
Yagmur-Hafsa Asl-smom eğer uykuda kusma problemi yoksa yatırma ama kusuyorsa sakıncalı olabilir benimki kustuğu için sevmese de yatırıyorum yüzüstü yatırınca uyuyor ben de uykuya daldım diye 5 dakika öyle yatırıp pışpışlıyorum sonra çeviriyorum öyle öyle alışıyo
Ece__ Asl-smom fışkırarak kusuyor hem ağzından hem burnundan. Midesi ağzına geldiği zamanlarda huzursuz oluyor
Asl-smom 1prenses_annesii uykuda kusması yok zaten şükür bide çok hareketli reflü yatağının üstüne koyuyorum ucundan alıyorum 😂 Ondan dolayı rahat edemiyor sanırım aşağıya kadar kaydırıyo kendini