BiciNanaMusi Kızlar silikon bölmeli mama tabagi 60 tl den 7.5 tl ye dusmus ben siparis verdim yorumlarda gayet guzel 👏 şuraya link bırakıyorum buyurun❤https://m.trendyol.com/queen-s-kitchen/araba-sekilli-lux-bolmeli-mama-tabagi-p-6519351?boutiqueId=319641&merchantId=104724
Deletedmom115 BiciNanaMusi Canım ben buna alışveriş öncesi bakmıştım zaten p kadar pahalı bir ürün değil yani kaliteli bir ürün değil. O yüzden fiyatı 60 tl olamaz.
Deletedmom115 IrmakDuygu Ben buna aliexpresste baktım aynısı hatta baya araştırdım hicbir yerde fiyatının 60 tl olduğunu görmedim şimdi böyle deyince şaşırdım marka farklılığı olabilir mi
Mervekaraalp Ozge_AyazEfee kargo bedava olan bir ürün alırsanız kargo ücreti ödemezsiniz. Mesela süpermarket ürünlerinde kargo ücretsiz 5 liralık ütün Bile ekleseniz kargo ödemezsiniz
Mervekaraalp Ozge_AyazEfee rica ederim ☺️ Madame coco ürünlerinde de kargo bedava kargoya 9 lira vereceğime her seferinde bir ürün alıyorum ordan.
Mervekaraalp Ozge_AyazEfee rica ederim ☺️ Madame coco ürünlerinde de kargo bedava kargoya 9 lira vereceğime her seferinde bir ürün alıyorum ordan.
Mervekaraalp Ozge_AyazEfee Ozge_AyazEfee rica ederim ☺️ Madame coco ürünlerinde de kargo bedava kargoya 9 lira vereceğime her seferinde bir ürün alıyorum ordan.