Oglakannesi2812 Arkadaşlar merhaba oglum 41 aylık,her ne kadar evde etkinlik oyun vs yapsak da yinede yetersiz geliyor bu yaşta çocuklar için kendini geliştirmesi motor ve zeka gelişimi sosyalleşmesi için nereye gönderebilirim acaba ?
Seydameva Oglakannesi2812 yaşını söyleyerek başlayabilirsiniz mesela o artık bebek değil 😇 ve kreş varsa yakınlarda bence güzel olabilir tam zamanlı depil de yarı zamanlı
karabiberimm Oglakannesi2812 bacım 3.5 yaşında desene 🤣🤣 iki saat hesap yaptım kendini ifade edebilecek yaşta bence yarım gün kreşe gönderebilirsiniz
Dondurmalikahve Oglakannesi2812 Benim oğlumdan 1 ay büyükmüş Mesela ne tür etkinlikler yapıyorsunuz yapmadığınız varsa fikir vereyim
Oglakannesi2812 Seydameva Öyle tabiki kresler ana okullari falan hep aya göre alım yapıyorlarmış da o sebepten yazdım 😁
Haffuse Seydameva ahahah… ben de 4.ay atağiyla eriyen beynimle hesap yapmaya calisiyorum… 1 yasina basmasiyla ay hesabi bitmiyor mu artik🥲 24 aulik diyenleri de goruyorum da merak ettim… @Oglakannesi2812 Artik sosyallesmesi lazim,sosyal oyunlar oynamasi🤗
Seydameva Oglakannesi2812 36 aydan sonra alıyorlar Ankara’da daha erkende verirseniz alan yerler var ama yüksek fiyatlar
Noname21 Dondurmalikahve bu yas grubu bence artık hafif hafif az parçalı puzzle maket vs yapabilir. Boyama kitaplarinu boyayabilor.