Busra38 Sezeryanla dogumla kac gun sonra siz havuza girdiniz. Herhangi siginti cektinizmi. Simdiden tskler 🥰 @Melikeceylin
Damla33 Busra38 havuzda mikrop daha fazla oluyo deniz daha iyi bn dogum yapali 3.5 ay oldu mersinde yasiyorm esim izin vermiyo girmeme dikislerin mikrop kapar diye 😁
Muhammedd23 Busra38 sezeryan olduğunuz için alttan açılma olmadığı için bence dikişlerinize su değebildiği andan itibaren girebilirsiniz
Mduygum Benim arkadasim dogumdan 2 bucuk ay sonra girdi gecenlerde konustuk mantar oldugunu soyledi, sonra havuzdan degildir diye dusunmus bi kac gunluk tedaviden sonra tekrar girmis bu sefer hem mantar hem sistit olmus neler cektm neler bi dha havuz mu tovbe olsun dedi herkes icin gecerli degil tabi
Busra38 Mduygum ben kardesim icin sordumda o simdi bunu okusa 100dene mesaj gelse bile birsey olmaz diye o gene korkar simdik 😂😂
Gulcem44 Damla33 mersine tatil için geldim haziranda geldim nisan doğumluydu oğlum sezeryan doğum yaptım 2 aylıkken girdim çok korktum ama havuza değil denize girdim sezaryen yerine bant aldım boydan boya su geçirmez bant medikalcide satılıyor o zamanlar hep onu kullandım Ankara’ya döndüm 20 gün önce yine geldim halen buradayım Silifke susanoğlundayım ve bantsız giriyorum hiçbir sıkıntı olmadı😊
Busra38 Damla33 kayseride sadece havuz var malesef ha diyincede deniz kenara gidemiycezde oyuzden havuzla idare ediyoz 🙈
Damla33 Busra38 bnde cok girmek istiorm en son sezeryandan sonra su gecirmez bant yapistiryolae ya ondan almayi bile. Dusunuyorm ikna edebilirsm oyle bisey yapabilirsn snde 😁
Busra38 balsevdigim bende 9ay once dogum yaptim gecen hafta gittim birsey olmadida kardesim yeni dogum yapti yeni doganlar icin soruyom 🙈
yagmurtpl Ben 45gün filan olmuştu 2ayrı havuza girdim, fakat cok az akıntı var diye tamponla girdim, hicbi şey olmadı, doktoruma danışarak girdim tabiki
Busra38 Damla33 deniycem 😂😂 bide ben deniz suyunu sevmem tuzlu oldugundan ben heb havuzu daha cok sevmisimdir tatilde bile denizle havuz bir arada olduguna ragmen birkere tek denize gittm oda 10dkk geri klan gunler havuzdan cikmadim 🙈
Busra38 Simayiniz dogru olabilir ama bende deniz sudan nefret ederim tuzlu oldugundan havuzu daha cok severim 🙈