Ahmetaslanannesi Oğlum sütten kesmek istiyorum artık gunduz gece gercekten bunaldım ne yemek yiyor ne içiyor aşırı ağlıyor dayanamıyorum sütümü birden kessem ilaç ile olur mu bilmiyorum icsede süt gelmese çok yoruldum
Turna-9 Ahmetaslanannesi öyle bir ilaç var mı bilmiyorum ama meme ucuna salça gibi bir şey sürsen yavaş yavaş tiksinir sonra emmeye emmeye bi süre sonra süt gelmez azıcık zaman alır ama olur diye düşünüyorum
dnzcyc Öyle bir ilaç var ama doktora gitmen lazım sanırım. Ben doğum yaptığımda bebeği küvezde olan bir kadın vardı, doktordan bu ilacı istemişti. Ama kolay kolay vermiyorlar. O kadının durumu çok karışık, çok zordu. Ona bile kabul edip ilacı vermedi.
Ahmetaslanannesi Turna-9 denedim dün salça sürdüm biraz tiksindirici oldu evet ama uykusu geliyor ve yine yaklaştı emdi ona rağmen vicdanım da el vermiyor aglamasina
Mora Ahmetaslanannesi böyle bir ilaç var ama ciddi yan etkileri olduğu için önerilmiyor ve doktor hemen onaylamıyor azaltarak deneyin önce gündüz sonra gece kesin kolay değil İnan ki benimki 29 aylık hala unutmadı ara ara soruyor 1 ay oldu 🤦🏼♀️