Gizemderinlina Kızlar bebeğim bgn 4 ay asısı oldu bu ay 500 gr almıs az mı sizce ?? 6.5 kilosu boyu da 65 cm
Karakuzu Gizemderinlina canım doktor bu aylarda azalır dedi bana ama bilemiyorum sen daha iyi bilirsin az mı 😁ama boyu uzunmuş maşallah
Gizemderinlina Karakuzu bana göre gayet iyi ama işte sağlık ocağında ki bazı hemşireler mama ver bence zayıf falan yapıolar ya ilk kızım da cok yasadım kilo konusunda cok geriliyorum
Asya0307 Gizemderinlina benim kızım 4 aylıkken 7800 dü kilosu şuan 1 yaşinda 10500 kilosu cok yavasliyo bundan sonra
Beybiberen Gizemderinlina ben doktora sormuştum 1 ayda en fazla 650 gram alıyormuşlar artık.benim kızımda 6.300 boyu da 65 cm.ama nedense gözüme zayıf geliyor kızım.sizinde öyle geliyor mu.bu arada ne ile besleniyor
Gizemderinlina Beybiberen bana zayıf gelmiyor ya bence gayet iyi çünkü boyları uzun anne sütü alıyor sadece
Karakuzu Gizemderinlina aynı şeyi bana da sağlık ocağında söylediler üzüntüden 2 gün sütüm gelmedi canım sonra doktora gittim doktor gayet iyi kilo alımı mamayı boşver dedi.çok kızıyorum şu sağlık ocağındakilere ya
ayseozkann bence gayet iyi benm bebeğimde 4 aylık hemen hemen aynılar doktorda normal dedi maşallah :)
Efuli5367 Gizemderinlina bzde bugn 4aylk asımızı olduk bu ay bzmkide 400gram almıs ama iyi dediler 7,5 kg 68cm. Olmuş. Seninkide cok iyi. Kilo alımı azalıyomuş normalmıs
Bvg Gizemderinlina 4 aylik 580 gram almis benimkide bu ay doktor sıklastir emzirmeyi dedi ama artik pek sık emmek istemiyor kendisi belirliyor 6585 64.2 boyu